Husarz 4 Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Można by wprowadzić na serwerach CodMod przenoszenie lvl albo wprowadzić jeśli nie ma możliwość wykupienia lvl z ograniczaniem w zależności od serwera . Jeśli jest możliwość wykupowania lvl to przepraszam za zmylenie ale jestem nowy na forum , dziękuje. Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nukkuA 47 Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Przenoszenie level'a może być - ale oczywiście odpłatnie, nie dużo, ale zawsze. Co do kupowania: nie, nie i jeszcze raz nie. Nie róbmy z CS'a paytowin, jak ktoś jest dobry, to po pierwsze da sobie radę nawet z małym poziomem, a co za tym idzie - level będzie szybko rosnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Przenoszenie level'a może być - ale oczywiście odpłatnie, nie dużo, ale zawsze. Co do kupowania: nie, nie i jeszcze raz nie. Nie róbmy z CS'a paytowin, jak ktoś jest dobry, to po pierwsze da sobie radę nawet z małym poziomem, a co za tym idzie - level będzie szybko rosnąć. A jak ktoś nie jest dobry? Można by wprowadzić na serwerach CodMod przenoszenie lvl albo wprowadzić jeśli nie ma możliwość wykupienia lvl z ograniczaniem w zależności od serwera . Jeśli jest możliwość wykupowania lvl to przepraszam za zmylenie ale jestem nowy na forum , dziękuje. Pozdrawiam ! Jaki serwer CoD masz na myśli? Chciałem Ci napisać, że na CoD 350lv jest możliwość przeniesienia lvl za monety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nukkuA 47 Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 (edytowane) @up Jak ktoś jest słaby, to czemu ma zdobyć przewagę nad lepszym graczem, płacąc za to? Napisałem, żeby nie robić z tej gry paytowin Edytowane 22 Października 2015 przez nukkuA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 22 Października 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Nazywaj tematy zgodnie z ich treścią. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi