pyńka 2 434 Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 (edytowane) Imię: Patrycja Wiek: 17 Kontakt: 19044695 (gg) i wiadomości prywatne Twój nick na TS3: dieta Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Uważam, że cała sieć wspaniale się rozwija. Chciałabym brać czynny udział w jej "życiu" i dzielić się swoim doświadczeniem, które nabyłam wcześniej. Myślę, że jestem odpowiednią osobą na to stanowisko. Lubię nawiązywać nowe znajomości i pomagać innym, gdy tego potrzebują. Mam poczucie humoru i jestem otwarta na pomysły innych, a także na współpracę. Kontakt z administracją: (w skali 1-10): 9 Ile czasu spędzasz na TS3: Nie mam jakiejś ograniczonej ilości godzin, które spędzam na TS3. Wszystko zależy od dnia i zaplanowanych zajęć. Jednak mimo wszystko jestem dość często, od 3 godzin w górę. Czy posiadasz admina na innym TS3?: Nie Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): 9 Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Już niejednokrotnie miałam rangę administratora, a także Root'a i vRoot'a na innych serwerach TeamSpeak3. Pomagałam w tworzeniu serwerów i poradników. Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): TakCzy przeszedłeś już mutację(Tak/Nie): Nie Edytowane 22 Października 2015 przez dieta 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marina. 1 405 Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 +aktywność +mikro nie tnie Ogólnie na tak ;] 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Ta Tak -Mikro -Wiek -czas na ts -Znajomość TS Dobra mordka da rade ;3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Jestem na tak + aktywność + miła ( czasami musicie ją uspokoić haj kikiem ) + pomocna + spokojna + aktywna ; 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torbik 171 Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Oczywiście że na tak Miła, zwariowana, zajebista ogólnie, charakter i w ogóle, wiecie o co chodzi Nadaje się jak nikt inny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 na tak miła aktywność na ts spore doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Na tak. +miła +aktywna +znajomość ts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Wymagania: +Ukończone 16 lat +Umiejętność podstawowej obsługi serwera TeamSpeak3 - Zachowanie kultury na TeamSpeak 3 +Przynajmniej 35 sensownych postów i 15 godzin na forum +Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń) +Posiadanie mikrofonu +Posiadanie konta na forum minimum 14 dni Wymagania spełniasz. Co do zachowania kultury daje minus bo prowokujesz i wyzywasz się z innymi na kanale, nie ważne czy to żart czy nie jednak robisz to zbyt często i uważam, że taki admin nie reprezentuje sobą nic dobrego. Dodatkowo twoje konto z momentem napisania podania posiada dopiero 2 tygodnie, co prawda według wymagań spełniasz to, jednak uważam, że to jest za krótki okres czasu, aby przyznawać taką rangę. Przez 2 tygodnie każdy może się starać, wchodzić i przesiadywać lub nawet udawać kogoś kim nie jest, oczywiście zaznaczam, że nie uważam iż tak robisz. Uważam, że stanowisko to powinna pełnić osoba zaufana, która przesiaduje więcej niż dopiero 2 tygodni szczególnie, że nasz TeamSpeak zaczyna się powoli wspinać w górę, a nie chcielibyśmy powtórki tak jak ostatnio na jednym z serwerów gdzie potraciliśmy graczy przez nowych adminów. Na chwilę obecną jestem na nie, jeżeli dłużej będziesz na naszym TeamSpeak z taką samą frekwencją moja decyzja ulegnie zmianie. Pozdrawiam, Queen Besiałke 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Października 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi