Kapitan Fap 58 Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 (edytowane) Hej tutaj będę zapodawał swoje prace związane z serwerem bo za inne dostałbym warna za reklame Nuda w pracy<dziś> Tapetka na dziś <bierzcieilechcecie> [edit] @aze no to bardzo mi miło [edit] @Q♥een Besiałke Również miło mi Edytowane 24 Października 2015 przez Kapitan Fap 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aze Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 aż chyba sobie na tapetę ustawie te 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Pierwsza praca bardzo mi przypadła do gustu, brawo 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Fap 58 Opublikowano 28 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Fapik taki artysta? Do ostatniego zdjęcia z napisem " Może komuś się podoba (...) " automatycznie mam ochotę dodać jakiś świetny cytat. Podoba mi się! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Nice kumplu. Ta "nuda w pracy" genialne . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TerroR 39 Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Ładnie się zapowiada czekamy na więcej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Fap 58 Opublikowano 5 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 (edytowane) Stworzenie grafiki reprezentującej klan (logo+avatary) Army of 5. [edit] @Pawel.? Ja wiem Edytowane 5 Listopada 2015 przez Kapitan Fap 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Bardzo fajne prace, jednakże uważam, że zdjęcie reprezentujące twoją galerię wygrało wszystko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TerroR 39 Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Bardzo ładny efekt pracy brak uwag ... świetne 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko 56 Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Po prostu świetne ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 To logo zdecydowanie najlepsze, reszta mi się nie podoba. Widać postęp. Pierwsza praca, którą tutaj wstawiłeś to przyznam, że nawet szkoda ją oceniać. Jednak z każdą jest coraz lepiej, oby tak dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magiczny erO 67 Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Całkiem nie źle .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności ze strony autora i użytkowników, jeśli autor sobie zażyczy otwarcie tematu, proszę o PW. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi