THWALAZAUR 156 Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Typ Pracy: sygnaturka Wymiary: Nie znam sie na typ sygnaturka bedzie w tle na kanale yt.Render, Stock:---Napis/y: WAKQ - tylko zeby napis nie byl duzyTematyka: cs go Kolorystka: niebieski, bialy Inne:--- Wzor Typ Pracy: - Tu piszemy jaki rodzaj pracy chcemy np. Avatar, Sygnatura itp.Wymiary: - Podajemy dok??adne wymiary np 100x100Render, Stock: - Obrazek jaki chcesz miec w pracyNapis/y: - Napis/y jakie chcesz miec na pracyTematyka: - Tematyka PracyKolorystka: - Kolory kt??re powinny znalezc sie w tej pracyInne: - Informacje dla wykonywajacego INFORMACJE: -Zlecenia Darmowe dotycza pojedynczych prac-Zlecenia Darmowe piszemy raz na tydzie??-Osoby ktore maja na koncie warna nie zostanie wykonane-Jezeli zlecenie nie zostanie wykonane przez 7 dni zostanie zamkniete-Jezeli chcesz zlozyc zlecenie musisz miec 20 postow-Na pracy musi byc napis :Cs-Classic.pl-Jezeli chcesz zlozyc zlecenie, musisz byc zarejestrowany min. 7 dni na forum.-Praca musi zostac dodana na nasz IHOST Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Fap 58 Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Hej, łap tutaj propozycję ode mnie. Minimalistycznie ale do kanału YT jak najbardziej właśnie ten styl pasuje. wersja rozmyte tło ;> a tutaj na przyszłość szablonik na kanały YT jak rozplanować grafikę na jaki kontent, ja skupiłem się na uniwersalnym 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THWALAZAUR 156 Opublikowano 28 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 (edytowane) Dzieki bardzo mi sie podoba Troche ucieło te kalachy na dole, ale myśle, ze bedzie. Edytowane 28 Października 2015 przez THWALAZAUR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód:Twoje zlecenie zostało wykonane. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość.<br />Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.<br /><br />Powód:Twoje zlecenie zostało wykonane.<br /><br />Pozdrawiamy<br />Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi