Miłosz 2 789 Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 1. Nick: Siwy 2. Imię: Miłosz 3. Wiek: 18 4. Znajomość AMX (1-10): 10/10 5. Sprawny i działający mikrofon: tak 6. Składka (tak/nie): ugadane z administracja 7. Link do swojego GameTracker'a**: 158H 8. Parę słów o sobie **: Większość graczy/adminów DD2 mnie zna, więc nie widzę sensu pisania o sobie. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Byłem opiekunem DD2 przez szmat czasu, i nie mogę patrzeć jak cziterzy psują go, i gracze odchodzą. Słyszałem że też nie ma zbyt wielu adminów, Regulamin serwera znam bardzo dobrze, w prawdzie go pisałem. Połowa może zważyć na moje godziny na GT, lub niedawny powrót na sieć.. Godzin zawsze było tak mało a granie bez admina nie ma sensu. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: STEAM_0:1:2097240 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: min. 2h, (adminuje jeszcze jeden serwer) 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): PN, WT, PT, SOBOTA, ND-możliwe 13. Staż w Counter-Strike 1.6: Nie wiem 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Pomimo faktu, że słabo jest u Ciebie z aktywnością, to będę na tak. Siwy jest z nami na sieci już bardzo długo, to dzięki niemu stałem się adminem ZM. Można po tym wywnioskować, że jest bardzo pomocny, wiem, że aktywność nadrobi. Każdy go zna i większość lubi. Był zresztą opiekunem tego serwera, co czegoś dowodzi. To tyle, powodzenia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torbik 171 Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Ja będę na tak, Pod warunkiem że będę rozróżniał jednego Siwego od drugiego A tak ogólnie to wszystko na plus, na pewno ogarnięty, zna się na rzeczy, regulamin zna jak nikt inny, no co tu dużo pisać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy. 31 Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 (edytowane) Na tak ogarnięty kolegą,wiek,steam,GT i szczególnie dużą aktywność na forum witam znowu w naszym gronie:)Tylko Siwy z kropka jest lepszy od Ciebie xd Edytowane 23 Października 2015 przez Mecenas 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CREATIVE 162 Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Na tak Siwus w skladzie zawsze sie przyda Ogarniety chlop Sid Mial nie raz adma i opiekuna wiec +++ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeste cygan 189 Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Jestem na TAK : -Ogarnięty -był opiekunem tego serwera i ogarniał -Godziny są (aktywność też poprawi) -Pomocny, zgłasza cheaterów Żadnych zastrzeżeń do tego bocika ^^ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Jestem na tak. Mało kto ogarnia tak jak Miłosz, doświadczenie ogromne, pomocny, ogarnięty. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aRaGoRn 6 Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Oczywiście na tak Im więcej ogarniętych adminów tym lepiej Siwy ogarnia regulamin jak nikt inny jak to juz Killaz powyżej napisał +++++ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Oczywiście, że na tak! Szary jest ogarnięty, pomocny BARDZO się przyda! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
™_2k8_Ho0liganS_™ 55 Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Oczywiście że tak słaba aktywność ale weteranowi się należy ogarnięty, pomocny, kulturalny. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Moim zdaniem, osoba która stara się o admina powinna być aktywna na serwerze. Siwy dopiero co wróciłeś, a masz już admina na cs;go mod i już chcesz na dd2. No ja jestem na tak, jeżeli dasz radę być aktywny na obu serwerach. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi