™_2k8_Ho0liganS_™ 55 Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 (edytowane) 1. Nick: Ho0liBiceps2. Imię: Adrian3. Wiek: 20lat4. Znajomość AMX (1-10): 105. Sprawny i działający mikrofon: Tak6. Składka (tak/nie): Tak7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/server_info/193.33.177.101:27156/top_players/?query=Ho0li8. Parę słów o sobie **: Hm mam na imię Adrian byłem tutaj już adminem i chyba dobrze się sprawowałem później nie miałem czasu na grę i zrezygnowałem.9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Ponieważ myślę że za mało jest adminów a, dużo cziterów.10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: Tak posiadam: STEAM_0:1:1766646811. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: hm 2h dziennie12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze różnie pracuje na trzy zmany w weekendy też zależy czy jest jakaś imprezka 13. Staż w Counter-Strike 1.6: Grubo z 11lat xD14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Jasne że tak nawet miałem swój serwer dość wysoko w rankingu. ps. Myślę że moje podanie zostanie pozytywnie rozpatrzone zna mnie trochę ludzi tutaj i wiedzą że ogarniam. Eddit:/ Nessia skoro tak to niech czitują dalej można zamknąć albo poczekajcie na rolo Edytowane 24 Października 2015 przez Ho0liBiceps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeste cygan 189 Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Teraz też może minąć z miesiąc i też zrezygnujesz Ale dam ci TAK, bo już byłeś adminem, ogarniałeś cheaterów, zgłaszasz na u@... Życzę powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Twoje GT w przeciągu ostatniego miesiąca: Jak widać aktywność jest praktycznie zerowa. Rozumiem, że miałeś admina, ale pograłeś pare minut i już chcesz wracać? Ja na razie jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi