dzika ryba 982 Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Nick: MartaPowod: nie mam czasu na oglądanie filmówCzas nieobecnosci: tydzień?Cos od siebie: piszę, żeby nie było pretensji, że nic nie wstawiam jak Kinga potrzebujesz w czymś pomocy to pisz, chętnie się czymś zajmę, ale na filmy aktualnie przez pare dni nie mam czasu, a słabych recek nie chcę wstawiać xd także czekam na jakieś "polecenie" xd 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Wracaj szybko ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 972 Opublikowano 24 Października 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi