leilo 112 Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Nick:Leilo <(^.^)>Powod:Przyśpieszone narodziny dzieckaCzas nieobecnosci:Nie wiem ok. 2-3tygCos od siebie:Moja kobieta została przewieziona do szpitala klinicznego 70km ode mnie. Ciąża zagrożona jest na potrzymaniu jak najdłużej, cesarka i takie sprawy. Wybaczcie, ale nie będzie mnie. jutro wyjeżdżam do niej i nie wiem kiedy wrócę. Co to się teraz dzieje to jest masakra nie śpię już prawie 48h, Do zobaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Trzymaj sie. Do zobaczenia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 24 Października 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi