leilo 112 Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Nick:Leilo <(^.^)>Powod:Przyśpieszone narodziny dzieckaCzas nieobecnosci:Nie wiem ok. 2-3tygCos od siebie:Moja kobieta została przewieziona do szpitala klinicznego 70km ode mnie. Ciąża zagrożona jest na potrzymaniu jak najdłużej, cesarka i takie sprawy. Wybaczcie, ale nie będzie mnie. jutro wyjeżdżam do niej i nie wiem kiedy wrócę. Co to się teraz dzieje to jest masakra nie śpię już prawie 48h, Do zobaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Trzymaj sie. Do zobaczenia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 24 Października 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi