Majcon 0 Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Nick: MajconLink do SS: BrakWycinek z konsoli(bez IP)*: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Kejp [AMXBans] Reason : ' Wrzuc screeny na forum ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 1967683761 ' [AMXBans] Your IP : ' xx.x.x.xxx ' [AMXBans] ======================================= Serwer: Call of DutyLink do bana: a ttu nie wiem co dać xdWięc tak mam bana z prośbą wgrania SS tylko jest taki problem że to nie ja go dostałem bo nie grałem w cs 1.6 z dwa lata a że osobiście posiadam internet radiowy to jakiś głupi hm grasz dość ostro czituje na moim IP i wyłapał bana na około 80% serwera -,-Mógłbym oczywiście wbić ze steam na serwer lecz nie działa mi bo http://scr.hu/58v5/f391hmoże ktoś wie jak to naprawić ? P.S. Bardzo proszę o ub bo chce z kolegą pograć Pomoc:1. SS'y wrzucamy na zippyshare lub sendfile2. Link do bana3. Przeczytaj regulamin 4. Nie spamuj w prosbie o UB5. Poradnik jak dostac UB - krok po kroku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemiwiki 212 Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Jeżeli to nie twój nick ani nie z twojego komputera to restart rutera powinien pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majcon 0 Opublikowano 24 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 (edytowane) Jeżeli to nie twój nick ani nie z twojego komputera to restart rutera powinien pomóc. Nie mam routera ? Edytowane 25 Października 2015 przez lemiwiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemiwiki 212 Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Zobacz ten temat, powinien pomóc http://forum.cs-clas...co-mogę-zrobić/ Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi