Korcikoo 52 Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 (edytowane) 1.Twój Nick: Korcikoo 2.Nick admina/gracza który zawinił: Nikt nie zawinił ale bana dał mi Esme 3.Admin/Gracz : Korcikoo 4.IP/SID oskarżanego: admin 5.Data i godzina: ok. 22:50 6.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Niżej napisane + Świadek Sobczakoo 7.Opis sytuacji: Grałem sobie z kuzynem na deathrun, atmosfery wgl nie bylo i chciałem coś napisać. Esme mnie zabił i w celach humorystycznych napisałem "esme cioto" i dostałem bana na 1 dzień Nie miałem na celu go obrazic. Chciałem dopisac buzke ale po chwili dostalem bana. PS: Nwm jak dla was ale tak wogule to "cioto" nie jest wielkim wyzwiskiem xd Korcikoo : esme cioto [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Reason: 'Obrazasz gracza/admina' [AMXBans] Duration: '1 day' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_2:0:1473796269' [AMXBans] Your IP: '77.88.132.56' [AMXBans] =============================================== Maus (RADIO): Fire in the hole! SzczodrySzalenie : niech ktos cos powie Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. Kicked : You are BANNED. Check your console. Connecting to 193.33.176.93:27015... Trying p48/auth3/revEmu... Connection accepted by 193.33.176.93:27015 * Password accepted Edytowane 24 Października 2015 przez Korcikoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobczakooo12 11 Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Ty jesteś poważny ? Humorystyczne wyzywanie od ciot? Ban jak najbardziej słuszny, gdyż nic nie wskazuje na to aby był wypowiedziany ze śmiechem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korcikoo 52 Opublikowano 24 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Ty jesteś poważny ? Humorystyczne wyzywanie od ciot? Ban jak najbardziej słuszny, gdyż nic nie wskazuje na to aby był wypowiedziany ze śmiechem. Nie wydaję mi się żeby "ciota" było wyzwiskiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 24 Października 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 http://sjp.pl/ciota Chyba wystarczy. Słowo ciota jest słowem obraźliwym, więc pisząc tak do kogoś, musisz liczyć się z tym, że urazisz te osobę, a więc ban słuszny. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 24 Października 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi