CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Aby unikać reklam od nowych kont na forum można by zrobić aby każdy początkujący forumowicz miał włączone dodawanie postów/tematów tylko za zatwierdzeniem kogoś z rangą. Ludzi z rangą jest na forum sporo więc nie musiałby raczej długo czekać na potwierdzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Nie wiem czy to jest dobry pomysł, czy tak naprawdę ktoś wchodzi w te reklamy innych sieci? Według mnie jeżeli jakaś sieć reklamuje poprzez taki sposób u innej to jest słaba skoro tak próbuje się "wybić" oraz długo one nie są zawsze po parę max minut i ktoś z nas je usuwa. Ale to moje zdanie. ^^ 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Dokładnie to co Karolina wyżej napisała. Nie jest to dobry pomysł. Rozumiem, że użytkowników z rangami, które mogłyby się tym zajmować jest powiedzmy, że sporo. Lecz to nie oznacza, że oni cały czas przesiadują na forum pomimo faktu, że są on-line. Jeśli chodzi o te reklamy... One były i będą, ale i tak są skutecznie niwelowane przez zespół nadzorujący Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Na nie Reklam nie jest tak dużo aby zaraz blokować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nukkuA 47 Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Na NIE. Nikt nie wchodzi w te reklamy, a i tak są one usuwane, więc nie ma co kombinować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 (edytowane) Na nie, ostatnio była reklama to jak zwykle riposta, i ukryłem temat, który ktoś napisał 5minut temu ;p Po za tym Besiałke czuwa ^.^ Edytowane 26 Października 2015 przez ωιncнєѕтєr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 26 Października 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja nie została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi