JC PLAMBYGG AS 252 Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 (edytowane) Cześć, stworzyłem ten temat dlatego, że wiele osób chce dodać jakieś mapki a np. Nie wie, że one już są. Dlatego postanowiłem tutaj podać wam wszystkie mapki jakie już mamy na serwerze . Więc przed waszymi propozycjami o nowe mapki pierw przeczytajcie mój temat, i zobaczcie jakie są mapki i wtedy piszcie w dziale "Nowe Mapy" jakie chcecie dodać "oczywiście ,żeby się nie powtarzały" A więc oto nasze mapy : zm_killdust zm_snow_volta zm_sawmill_gpex zm_cpl_mill_kamp zm_foda zm_dust2_kamp zm_zow_funzone2 zm_restart_v3 zm_toxic_ice_attack zm_five zm_snow_mix zm_snow_world zm_lucky_camp zm_ghetto zm_nuke_camp zm_trakinax_tubo_neon zm_westwood zm_battleground_foda zm_poland zm_x1 zm_grass_innate zm_winter_big zm_dust_palms zm_dust_world zm_camp_v2 zm_winterdust_mini zm_gbox2 zm_dustx2 zm_pis2 zm_nuke2012 zm_effect zm_fun_world_alls zm_killdust2 zm_dusthorror zm_colores zm_ice_attack_vip zm_nightcamp zm_qound zm_toxic_house_vk zm_big_vk zm_foda_zsbr_v1 zm_vicetone_rajagame zm_kill_duster zm_kancl3r zm_ojciec zm_wohoo zm_dekoX zm_dark_mini zm_compilation zm_virus_t zm_snowbase zm_csdevils zm_ice_vk zm_x2 zm_3rooms zm_fdust2x2 zm_forest_mgames_v2 zm_lent_zone zm_monstro zm_monstro_snow zm_assault_remake zm_aztec2015 zm_dead_house_3 zm_deadly_assault zm_fun_world_4_final zm_ice_hell zm_houses zm_dark_mini zm_five_remake zm_foda_v2 Więc teraz wystarczy TYLKO popatrzeć jakie mapy chce się dodać i spojrzeć na te tu skoro są to nie ma potrzeby pisać zbędnego posta o dodanie ich Niektóre z tych map mogą tylko wybierać admini ( nie losuje ich ) a więc nie ma problemu jak jest jakiś admin to do niego napisać np. Cześć JC PLAMBYGG zrobiłbyś Vote_map na mapke : zm_mgames_v2 zm_ice_abyss i tyle Liczę, że się przyda i powodzenia ! Edytowane 19 Lutego 2017 przez Black14 Aktualizacja tematu. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi