NoeXisT 49 Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 (edytowane) 1. Nick:NoeXisT2. Imię:Filip3. Wiek:184. Znajomość AMX (1-10):85. Sprawny i działający mikrofon:Tak jest6. Składka (tak/nie):nie da rady 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/NoeXisT/193.33.177.101:27156/8. Parę słów o sobie **:Jestem sobie takim Filipem mówią na mnie "arab" który żyje jak żyje ale jakoś to dalej idzie powróciłem do gryy(nie wiem który to już raz w życiu) ale jestem,jeżdżę na deniii,w sumie too już może być ciężko ponieważ czeka mnie operacja noo i tyle 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:jak chyba każdyy co składa podanie abyy nie grały osoby które są odpalone 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID:STEAM_0:1:63864044(aktualnie jest to steam kolegii ale będzie zmieniony jak odzyskam stereego steama11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:jak najwięcej czyli tyle ile dam rady ~2,3h w góre nie chce pisać więcej żeby pózniej nie było że mnie nie ma!12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):codziennie jak mam wolnyy czas czasami tam do szkoły pójdę pózniej może co ogarnę i mogę wbijać13. Staż w Counter-Strike 1.6:z 6 lat już będzie z przerwami oczywiście 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):takk na tym serwerze składam podanie na prośbę siwego! POZDRO MORDKII Edytowane 26 Października 2015 przez NoeXisT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 składka 7 zł SMS lub na pół przelew, to nie majątek Zaznacz godziny ile min. będzie na serwie, i dni tygodnia, jakie grasz , jakie odpadają żeby wszystko było jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torbik 171 Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Kojarzę z serwera, coś tam ogarnia, wiek jest, godziny też, myślę że na próbę czemu nie A co do składki, to z tego co mi się wydaje to Ty chyba posiadasz Vipa, także składka jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Jasne, ze na tak. +gra gorzej ode mnie +wiek +aktywność Powodzenia botku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e v i l 157 Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Na tak: ~ MEGA pozytywna osoba ~ Aktywny ~ Wiek ~ Mikrofon ~ Steam~ Był już tutaj adminem = doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Jestem za okresem probnym: +steam +doswiadczenie +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CREATIVE 162 Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Na tak spoko ziomek idzie sie dogadac, ogarnia, amx wysokie, stimek czego chcec wiecej?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fresh15 119 Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Jestem na tak, powody: - aktywność na forum, - aktywność na serwerze, - steam, tylko gdy dostaniesz admina żeby kolega nie miał do niego dostępu. W 11 punkcie napisz konkretnie ile. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeste cygan 189 Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Na TAK. -Ogarnięty, Kultura, -Boci trochę, ale da radę -Ogarnij sobie te 7zł i będzie spokój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi