Skocz do zawartości

Afera o picie szampana na murawie

James0v

Rekomendowane odpowiedzi

Robert-Lewandowski.jpg

"Policja sprawdza, czy - pijąc szampana na murawie stadionu - Robert Lewandowski złamał prawo. Przy okazji w sieci krążą domysły, kto doniósł na napastnika polskiej reprezentacji.

Policja sprawdza, czy Robert Lewandowski złamał ustawę o imprezach masowych. Chodzi o wypicie przez piłkarza szampana na murawie Stadionu Narodowego po zwycięstwie polskiej reprezentacji nad Irlandią w meczu o awans do Mistrzostw Europy.

W sieci krążą domysły, kto złożył doniesienie na piłkarza. Policjanci wyjaśniają sprawę po zapoznaniu się z artykułem opublikowanym w internecie. Wbrew informacjom, powielanym przez niektóre media, nie było doniesienia reportera Radia ZET na policję. 

- Dostaliśmy jedynie prośbę o komentarz do artykułu portalu stadiony.net - mówi Mariusz Mrozek z Komendy Stołecznej.

W artykule była mowa o znowelizowaniu ustawy o bezpieczeństwie imprez masowych. Zmiany w prawie podpisał niedawno prezydent Andrzej Duda."

stadion1.jpg

stadion2.jpg

Źródło: wp.pl

Edytowane przez James0v.
  • Like 4

Dla mnie ta sytuacja jest śmieszna, a ten "dziennikarz" niekompetentny. Dlaczego niekompetentny? Jeżeli już złożył ten pozew, to dlaczego jako sprawcę zbrodni wskazał tylko Roberta? Przecież dobrze wiemy i widzieliśmy, że inni piłkarze również spożywali alkohol, zarówno na murawie jak i w szatni. Także widać, że "dziennikarz" chciał się wybić na sławie Roberta, ale niestety jeszcze bardziej się pogrążył, a na dodatek boi się ujawnić. Tyle w temacie :)

• Like 2

Mnie osobiście ta wiadomość bardzo zaskoczyła. Dobrze, że umieściłeś tu ten post, bo pewnie dowiedziałabym się o tym później. Jeżeli chodzi o moje zdanie dotyczące tej sprawy to uważam, że jest to dosłownie chore. Rozumiem, że istnieją przepisy, ale wydaje mi się, że nawet ten dziennikarz po wygranej naszych był tak szczęśliwy, że sam ten fakt zauważył dopiero później. Myślę, że nikt nie powinien ponosić kary. Człowiek chce dobrze, walczy o zwycięstwo i ma być karany za to, że cieszy się z wygranej? Dziennikarze już chyba nie wiedzą czego się czepić..

• Like 1

ale co wy gadacie to nie był dziennikarz tylko Robben bo na Euro nie pojechał HAHAHHAH XDDD

A Peszka nie zgłosili na policje a dziwne xD Pewnie sami policjanci jak dostali to "coś" to jeszcze pijani xDDD

"#UwolnićLewego" ~Grzegorz Krychowiak 2015 a pewnie sam dziennikarz już nie pracuję bo go pewnie potajemnie zwolnili xD

Ja powiem tyle, że to jest śmieszne... 2000zł grzywne ? hahahahaa to tyle może dać każdemu mieszkańcowi Gdańska na przykład... A ten zakaz to jest jakiś śmieszny.. Szkoda gadać panowie i dziewczęta.

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Automatycznie wygenerowana wiadomość.

Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Powód: Brak aktywności.

Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.

Pozdrawiamy

Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności