rolooo 553 Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 1. Nick: rolooo 2. Imię: Kamil 3. Wiek: 19 4. Znajomość AMX (1-10): 9/10 5. Sprawny i działający mikrofon: TAK 6. Składka (tak/nie): Tak ugadane z Administracją. 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/rolooo%20%3AP/193.33.177.101:27156/ 8. Parę słów o sobie **: Jestem Kamil Lubię piłkę nożną i sport, lubię sobię w wolnym czasie popykać w csa ale w tym roku mam go dość mało z powodu że mam maturę w maju i się muszę uczyć dlatego również zostalem zdegradowany, więc nie będe grywał tak często jak kiedyś, tylko gdy czas mi na to pozwoli. nie będę się rospisywał większość osób mnie zna. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: ponieważ lubię classicowe dd2 i większość osó wie że tam mam admina i zawsze do mnie pisze czy mogłbym kogoś sprawdzić, nie lubię gdy gra jakiścziter a ja nic z tym nie mogę zrobić a wiem że czitera potrafię rozpoznać nawet nie patrząc na niego, po prostu z doświadczenia. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: STEAM_0:0:47540736 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: to zależy w weekendy zapewne więcej w tygodniu zdażyć się może że zagram 2-3 godz a następnego dnia 10 min.. 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): wieczorami 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 7 lat 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoeXisT 49 Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Ja duże TAK +doświadczenie +miły +ogarnięty +wiek +dobra mordeeczka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeste cygan 189 Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Jestem na TAK. -Może nie miałeś czy miałeś czas na opiekowanie się serwer, ale na admina znajdziesz czas -Kultura, -Ogarnięty Mam nadzieję, że ci się uda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torbik 171 Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Też jestem na tak -dobra Dupa z niego -ogarnięty -zna się na rzeczy -godziny ma i wierzę że będzie spędzał troche czasu -spełnia wymagania Powodzenia Kamilku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Na tak: + steam + doswiadczenie + skladka +wiek + ogarniety typek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TerroR 39 Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Jestem na TAK +wiek +składka +staranne podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fresh15 119 Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Jestem za okresem próbnym, ponieważ aktywność na serwerze jest słaba jeśli ją nadrobisz będę na tak, wiek na +, steam+, składka+, mikro i wiek+, doświadczenie też ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 No muszę być na tak xD + głównie doświadczenie + składka +wiek + i tak nie zdasz matury - to GT mnie boli bardzo, ale myślę, że to poprawisz 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi