hero000 19 Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 1. Nick: Hero2. Imię: Bartek3. Wiek: 204. Znajomość AMX (1-10): 105. Sprawny i działający mikrofon: Zawsze zwarty i gotowy6. Składka (tak/nie): Jak najbardziej7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/herodeejay/8. Parę słów o sobie **: Pochodzę z małej wioski w województwie Lubelskim, z zawodu jestem DJ'em zajmuję się muzyką. Jestem też prezenterem radiowym. Grałem można powiedzieć na wielu dużych radiach tym razem wybieram się do najlepszego radia internetowego w sieci. Może i mam mało postów ale postaram się jak najszybciej to nadrobić w jak najkrótszym czasie. GameTracker'a założyłem dzisiaj mam nadzieję że administracja zlituję się nade mną i puści chociaż mnie na okres próbny. Regulamin wkuwam i przypominam sobie co dziennie. Postaram się jak najszybciej wszystko nadrobić. Pozdrawiam Hero.9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Ponieważ nie można wytrzymać po prostu gdy nie ma admina a dzieci grasują po serwerze. Wchodząc zabijają wszystkich lub pchają się do CT. Chciał bym to zmienić często siedzę na serwerze i nie dopuszczę do tego aby ktoś łamał bezkarnie regulamin serwera ! 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: NIE11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: max 4/5 godzin dniowo 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Gram praktycznie codziennie dni robocze: od godziny 16 a w weekendy to wchodzę nawet o 7 rano 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 6/7 lat14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak posiadałem admina, nawet byłem Właścicielem właśnie na Jailbreaku ponad 3 lata temu podał bym sieć ale nie można na pewno nie którzy pamiętają tamtą sieć 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Na Tak! Hero jest "obcykany" i bardzo przyjazny dla innych. Dobrze radzi Sobie z przepisami. +Wiek +Mikro +AMX +Składka +Dbry prowadzący +Obecność na serwerze +Staż +Nie ma minusów!!! Hero jesteś spoko ,) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 No to tak, jesteś ogarnięto osobą, nie ma z Tobą problemów, większość wymagań spełniasz. Niby same plusy jednak ja jestem na nie. Dlaczego? Jesteś z nami za krótko, grasz od 5[?] dni, więc nikt Cię nie zna zbytnio. Wiem, że potrzeba adminów jednak na tą chwilę stanowczo na nie. Pograj z tydzień/ dwa tygodnie, napisz w tedy podanie a na pewno będę na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Ja jestem za okresem próbnym Może i jest z nami krótko ale jest ogarnięty i potrzeba adminów składka,mikro,wiek,amx wszystko jest więc nie mam zastrzeżeń posty i godziny nadrobi w czasie okresu próbnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TerroR 39 Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Jestem na TAK Potrzeba ogarniętych adminów na serwer - Wymagania + - Forum - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Gracz przyjęty na okres próbny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi