baluciak0098 0 Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 1. Nick: Name?! 2. Imię:Rafał 3. Wiek:15 4. Znajomość AMX (1-10): 5/10 5. Sprawny i działający mikrofon: tak 6. Składka (tak/nie): zobaczy sie ale pewnie tak 7. Link do swojego GameTracker'a**: Tego nie wiem gdzie znaleść Soory To mój pierszy raz 8. Parę słów o sobie **: Jestem miły Spędzam dużo czasu na cs 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem?**: wiem ze macie dużo podań ale ja jestem miły i widze ze mało macie adminow na tym servie i chce wam pomoc :} 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: nie mam 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 4/5 zalezy od szkoły 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): dni robocze 15/24 weekendy 10/24 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 5 lat 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):Nie ale czeba miec Swoj pierszy raz :} ** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 (edytowane) Na NIE. - Pierwszy raz cię widze na serwerze - Wiek cos mi nie pasuje. - Jezeli nie wiesz co to jest GT to wystarczy wpisac w google i ci wyskoczy. - Punty 8 oraz 9 są słabo rozwiniete. - Konto dla podania. Edytowane 27 Października 2015 przez rock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Na NIE.- Pierwszy raz cię widze na serwerze- Wiek cos mi nie pasuje.- Jezeli nie wiesz co to jest GT to wystarczy wpisac w google i ci wyskoczy.- Punty 8 oraz 9 są słabo rozwiniete.- Konto dla podania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baluciak0098 0 Opublikowano 27 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Wiem Co to gt tylko nie wiem gdzie na tym servie znalesc to :} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Na NIE.- Pierwszy raz cię widze na serwerze- Wiek cos mi nie pasuje.- Jezeli nie wiesz co to jest GT to wystarczy wpisac w google i ci wyskoczy.- Punty 8 oraz 9 są słabo rozwiniete.- Konto dla podania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 "Podanie natychmiastowo zostanie odrzucone gdy: 2. Osoba składająca podanie wypowie się pod nim ~ służy do tego opcja edytuj " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi