JayMcKenzie 393 Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Cześć. Jako, że jestem w samorządzie uczniowskim to udzielam się na rzecz szkoły. Zostałem poproszony, aby na czwartek (29.10) zrobić pokaz slajdów ze zdjęciami młodych ludzi na wojnie. I tutaj mam do Was prośbę: czy byłby ktoś chętny pomóc mi szukać zdjęć? Prezentacja powinna trwać ok. 4 minut, a ja zbytnio nie mam czasu szukać obrazów. Chciałbym, abyście znaleźli mi tak ze 30 zdjęć. Z góry dziękuję wszystkim, co zechcą mi pomóc. Pozdrawiam, Jay. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi