Uciekaj 4 Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 1. Nick: Hollow?12. Imię: Damian3. Wiek: 184. Znajomość AMX (1-10): 85. Sprawny i działający mikrofon: Jak najbardziej6. Składka (tak/nie): tak7. Link do swojego GameTracker'a**: Brak, powód niżej8. Parę słów o sobie **: Jak wyżej pisałem, mam na imię Damian. Jestem zaciętym przeciwnikiem wszelkich oszustw w grach online. Przyuczam się do zawodu mechatroniki, a wolny czas poświęcam na komputer, gre w klubie oraz melanże W życiu może nie jestem zbyt obowiązkowy jednak odgórny przykaz daje motywacje do dobrego wykonania koniecznej pracy. Na serwerze pojawiłem się bodajże 2 dni temu, może nie nie przegrałem wielu godzin jednak posiadam staż z funkcji administratora wykonywanej w maju tego roku. Aktywność na forum gwarantowana, można to zobaczyć choćby po dzisiejszych 4 zgłoszeniach na forum w dziale anty-cheat.9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Mimo ostatniej szybkiej rekrutacji wciąż brakuje adminów, czego świadectwem jest dzień dzisiejszy.10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: STEAM_0:1:4530859011. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 2-4 godzin w zależności od natłoku obowiązków12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze 14-15 i wieczory 18/19-2213. Staż w Counter-Strike 1.6: 3 lata/+1000 godzin na steamie plus godziny spędzone na nieoficjalnej wersji14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak posiadałem, wielokrotnie. Nawet na tej serwerowni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Nie wymagam wiele. Chcę abyście spełnili minimalne wymagania dotyczące admina. Nie będę przyjmować ludzi, którzy dopiero zaczęli tutaj grać, ponieważ wyjdzie tak jak z ostatnimi adminami. Choć zapraszam za tydzień, jeżeli masz tę determinację oraz samozaparcie "jak w dniu dzisiejszym" to oznaczać będzie, że Ci zależy. Do zobaczenia przy następnym podaniu. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi