JC PLAMBYGG AS 252 Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 (edytowane) cześć, ostatnio sobie przeglądałem nasze forum i zauważyłem fajny team w dyskusjach typu "Elita serwera". A więc wpadłem na pomysł i postanowiłem zrobić taki temat też u nas ( bo czemu nie ). No dobra tutaj macie takie Opcje: - Najlepszy gracz serwera Zoombie Mod: - Najlepszy administrator serwera: - Osoba z najlepszym poczuciem humoru: - Najbardziej rozpoznawalna osoba: - Najbardziej aktywny użytkownik w dziale Zoombie Mod: - Największy podrywacz z serwera: - Największa gaduła na serwerze: - Największy noł life: - Najbardziej denerwująca osoba na serwerze: - Największy lizus na serwerze: Oczywiście liczę na dużą aktywność ze strony graczy Zoombie mod, w przeciwnym razie temat zostanie ZAMKNIĘTY i proszę o szczere posty Miłej zabawy! Niech wygra najlepszy ! dostałem pare PW z tym, że pare osób nie wie co ma zrobić a więc kopiujecie całą tą ankiete - Najlepszy gracz serwera Zoombie Mod: - Najlepszy administrator serwera: - Osoba z najlepszym poczuciem humoru: - Najbardziej rozpoznawalna osoba: - Najbardziej aktywny użytkownik w dziale Zoombie Mod: - Największy podrywacz z serwera: - Największa gaduła na serwerze: - Największy noł life: - Najbardziej denerwująca osoba na serwerze: - Największy lizus na serwerze: i wpisujecie obok danego miejsca nick osoby na ktora glosujecie np. -Najlepszy gracz serwera Zoombie Mod: JC PLAMBYGG :PP nic trudnego No co jest ludzie :C na serwerze jak ktokolwiek wpiszę /rank pisze mu ze jest któryś tam na 7200 graczy. a wypowiedziało się 5. Niestety wiem już dlaczego Visha zrezygnowała z Opiekuna... dziwie sie mn9, że jeszcze trzyma !. Graczy z Zombie Mod wcale nie obchodzi to co dzieję się na Forum. Poprostu brak słów Edytowane 16 Listopada 2015 przez JC PLAMBYGG AS 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XPiotrekX 19 Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 - Najlepszy gracz serwera Zoombie Mod: Piotrek -_- - Najlepszy administrator serwera: mn9 - Osoba z najlepszym poczuciem humoru: vSLUv - Najbardziej rozpoznawalna osoba: mn9 - Najbardziej aktywny użytkownik w dziale Zoombie Mod: Piotrek -_- - Największy podrywacz z serwera: - Największa gaduła na serwerze: ZinQ - Największy noł life: - Najbardziej denerwująca osoba na serwerze: Wojtas - Największy lizus na serwerze: sory, że wszystkiego nie uzupełniłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AhMeD*DeToNaToR*.* 119 Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 - Najlepszy gracz serwera Zoombie Mod:hmmm tak za bardzo to nie wiem ale uznajmy że Ja xD - Najlepszy administrator serwera:Mn9 - Osoba z najlepszym poczuciem humoru:JC PLAMBYGG - Najbardziej rozpoznawalna osoba:Mn9 - Najbardziej aktywny użytkownik w dziale Zoombie Mod:Mn9 - Największy podrywacz z serwera:Oczywiście że Ja - Największa gaduła na serwerze:Oj tutaj to napewno JC - Największy noł life:JC PLAMBYGG - Najbardziej denerwująca osoba na serwerze:gracz o nicku KAMIL@ - Największy lizus na serwerze:JC PLAMBYGG xD 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fin3ez 73 Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 - Najlepszy gracz serwera Zoombie Mod :Yyy...No Trudna Decyzja . Ale To Piotrek -_-. - Najlepszy administrator serwera: mn9 - Osoba z najlepszym poczuciem humoru: WaRning !? - Najbardziej rozpoznawalna osoba: JC PLAMBYGG - Najbardziej aktywny użytkownik w dziale Zoombie Mod: JC PLAMBYGG xD - Największy podrywacz z serwera: WaRning !? - Największa gaduła na serwerze: Ja XD - Największy noł life: Denisty >3 - Najbardziej denerwująca osoba na serwerze: Mnie Denerwuje JC PLAMBYGG xd - Największy lizus na serwerze: ZinQ 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny123 18 Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 - Najlepszy gracz serwera Zoombie Mod: Puchatkowy Alkocholik - Najlepszy administrator serwera: mn9 - Osoba z najlepszym poczuciem humoru: xSZYNECZKAx - Najbardziej rozpoznawalna osoba: ZinQ - Najbardziej aktywny użytkownik w dziale Zoombie Mod: JC PLAMBYGG AS - Największy podrywacz z serwera: WaRning !? - Największa gaduła na serwerze: BuSTTeR !~! ^.^. - Największy noł life: BuSTTeR !~! ^.^. - Najbardziej denerwująca osoba na serwerze: Aspeed - Największy lizus na serwerze: Pawson99 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pro Wymiatacz jajek 2 Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 - Najlepszy gracz serwera Zoombie Mod:xSZYNECZKAx - Najlepszy administrator serwera:JC PLAMBYGG - Osoba z najlepszym poczuciem humoru:JC PLAMBYGG - Najbardziej rozpoznawalna osoba:Destiny ^-^ - Najbardziej aktywny użytkownik w dziale Zoombie Mod:Destiny - Największy podrywacz z serwera:Zinq - Największa gaduła na serwerze:Zinq - Największy noł life:Destiny - Najbardziej denerwująca osoba na serwerze: - Największy lizus na serwerze:Bustter 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Funny358 38 Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 - Najlepszy gracz serwera Zoombie Mod: Puchatkowy - Najlepszy administrator serwera:mn9 - Osoba z najlepszym poczuciem humoru: Hmmm... Nwm ale chyba xSZYNECZKAx - Najbardziej rozpoznawalna osoba: mn9 - Najbardziej aktywny użytkownik w dziale Zoombie Mod: JC - Największy podrywacz z serwera: Nie mam pojecia xD - Największa gaduła na serwerze: Ja, za duzo pisze na u@ jak i na czacie zwyklym xD - Największy noł life: Puchatkowy - Najbardziej denerwująca osoba na serwerze: Aspeed - Największy lizus na serwerze: Buster 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JC PLAMBYGG AS 252 Opublikowano 27 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Witam wszystkich, związku z tym, że aktywność jest zerowa podsumuję wynik i proszę o zamknięcie tego tematu. A o to wyniki - Najlepszy gracz serwera Zoombie Mod: Piotrek -_- oraz Puchatkowy Alkocholik - Najlepszy administrator serwera: mn9 - Osoba z najlepszym poczuciem humoru: JC PLAMBYGG oraz xSZYNECZKAx - Najbardziej rozpoznawalna osoba: mn9 - Najbardziej aktywny użytkownik w dziale Zoombie Mod: JC PLAMBYGG - Największy podrywacz z serwera:WaRning !? - Największa gaduła na serwerze: no tutaj każdy ma po 1 głosie ^^ - Największy noł life: Destiny - Najbardziej denerwująca osoba na serwerze: Aspeed - Największy lizus na serwerze:BuSTTeR !~! ^.^. Dziękuje, za słabą aktywność ^^ i gratuluję wygranym PS/ Temat do zamknięcia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi