Corin 2 Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 1. Nick: Corin2. Imię: Dominik3. Wiek: 164. Znajomość AMX (1-10): 6/75. Sprawny i działający mikrofon: Tak6. Składka (tak/nie): Tak7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Corin/193.33.177.166:27015/8. Parę słów o sobie **: Mam na imie Dominik i pochodze z okolic Wrocławia. Moje zainteresowanie to informatyka oraz sport. Moje hobby to gry komputerowe, pilka nozna/reczna.9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: nadal brakuje w wielu przypadkach adminow i poprostu nie maja czasu zeby pograc tylko caly czas musza banowac graczy lamiacych regulamin10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: STEAM_0:1:11604563711. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 2 godziny dziennie 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): dni robocze 9-22 weekendy 8-2313. Staż w Counter-Strike 1.6: 4 lata14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JC PLAMBYGG AS 252 Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 No dobra, widzę już 3 raz składasz podanie czyli ci zależy Posty nadrobiłeś a więc tak jak pisałem w poprzednim twoim podaniu Jestem za Okresem Próbnym nie zawiedź ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Dam Ci szansę,przyjęty na okres próbny.Zapraszam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi