Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Nick: TymbarkowaPowód rezygnacji: Cóż, miałam range tylko ze względu na Q&A, jednak pomimo tego starałam się robić coś w każdym dziale w kąciku redaktorskim nie mając w sumie zbytnio na to czasu. Widzę, ze Q&A się rozruszało co mnie cieszy, jednak mi ranga redaktora nie jest już potrzebna, gdyż w Q&A nie mam i tak już nic do gadania ^^ mam nadziej, że ono nie upadnie. Powodzenia przy zapełnianiu recenzjami, wywiadami itp ;pCoś od siebie: Rezygnuje tylko z rangi redaktor. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 1 Listopada 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 1 Listopada 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi