ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 (edytowane) Nick: WinchesterPowod: Nie mam chęci grać na serwerach, muszę odpocząć oraz mam trochę nauki.Czas nieobecnosci: Do piątku Cos od siebie: Nie grałem już na serwerze z 3 dni bo nie mam czasu i chęci, na forum będę Edytowane 30 Października 2015 przez ωιncнєѕтєr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Ucz sie ucz xD ,powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 I tak nie zdasz. Powodzenia ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi