Krypton 983 Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Czary mary tu czary mary tam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 KRYPCIO nie czaruj tak xD 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 31 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Więc już nie martw się kochana Będziesz też zaczarowana! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 (edytowane) hahahahahah Magiczny Krypcio! :pije: :pije: :pije: :pije: :pije: :pije: Czary mary tu czary mary tam... Czary mary tu czary mary tam... Leci ban bo jestem najlepszym czarodziejem... :palacz: Edytowane 31 Października 2015 przez Q♥een Besiałke 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 0:29 - TO JA :banan_dance: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 31 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 wtf hahah 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 MASZ RÓŻDŻKĘ JAKBY CO? XDDD JA MAM DLA CIEBIE: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 31 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Mam większą xd!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Kryptuś znamy smutną prawdę. Nie kłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Coś mi proponujesz? xDDDDDDDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Krypton jeszcze Ci znalazłem fajne skrzydła +5 do fejmu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 a ja strój : 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 a ja strój : mam lepszy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 31 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Planuje właśnie sb zrobić skrzydełka ale tatuaż. Werka odbierz to jak chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 mam lepszy Większa szansa, że zmieści swoje bicki w tym stroju od Pyni + będzie mu łatwiej czarować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Większa szansa, że zmieści swoje bicki w tym stroju od Pyni + będzie mu łatwiej czarować + Będzie wyglądał zabawniej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Większa szansa, że zmieści swoje bicki w tym stroju od Pyni + będzie mu łatwiej czarować Jakie bicki? xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 hous pous czary mary spójrz tylko na te czary! Widzisz to? Spójrz już na swój nick.. trochę ciemny, jaka szkoda, ze powiedzieć nie możesz już nic.. Jam jest Krypton, magik o wielkiej mocy Ta ranga ma przywileje o których śnisz tylko w nocy hahahaha dobra nie mam pomylsu dalej 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Jakie bicki? xD Ma już takie małe...szkolę go 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 (edytowane) hous pous czary mary spójrz tylko na te czary! Widzisz to? Spójrz już na swój nick.. trochę ciemny, jaka szkoda, ze powiedzieć nie możesz już nic.. Jam jest Krypton, magik o wielkiej mocy Ta ranga ma przywileje o których śnisz tylko w nocy hahahaha dobra nie mam pomylsu dalej Czerwony jestem i lubię czarować jak szalony Zawsze wyciągam różdżkę i jestem rozmarzony trochę słabe xD XDDDDDDDDDDDDDDD Edytowane 31 Października 2015 przez Weronikaa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 31 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Ale sb grabicie !! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Czerwony jestem i lubię czarować jak szalony Zawsze wyciągam różdżkę i jestem rozmarzony trochę słabe xD XDDDDDDDDDDDDDDD Różdżka ma wnet przyda się! Za górami i za lasami znajdę Cię! booooo: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 31 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Dobra śmiech to zdrowie śmiejcie sie się! Mam te moc ! mam te moc ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 31 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Twój avek pynia mówi wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 (edytowane) Hous pous czary mary spójrz tylko na te czary! Widzisz to? Spójrz już na swój nick.. Trochę ciemny, jaka szkoda, ze powiedzieć nie możesz już nic.. Jam jest Krypton, magik o wielkiej mocy Ta ranga ma przywileje o których śnisz tylko w nocy Jam Pan, Pan Czerwony, lubię czarować jak w łóżku, ale tylko w nocy Różdżka ma wnet na me wezwanie przybywa Spójrz tylko na nią.. spójrz kto właśnie wygrywa... Choć ten róż to tylko pozory, spójrz na tą długość, na te walory Koniec na dziś, pokazu dobiega kres... Wypowiem magiczne słowa i już więcej nie zobaczę Cie Fokus pokus czary mary zostałeś własnie permanentnie tutaj zbanowany!!!!!!!!!! hahahahhaha nie no poetą to ja nie będę xd :spamban: Dla tych którzy nie wiedzą o co chodzi z różdżka Edytowane 31 Października 2015 przez Q♥een Besiałke 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi