Krypton 983 Opublikowano 31 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Już wiem co tyle czasu robiłaś xD Jam Pan, Pan Czerowony, lubię czarować jak w łóżku, tylko w nocy Różdżka ma wnet przybywa choć ten róż to pozory, spójrz na tą długość, na te walory Zapamiętam xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Już wiem co tyle czasu robiłaś xD Jam Pan, Pan Czerowony, lubię czarować jak w łóżku, tylko w nocy Różdżka ma wnet przybywa choć ten róż to pozory, spójrz na tą długość, na te walory Zapamiętam xd hahahaaha wera dala różowa różdżkę, a ty ze ejst dluga to zamieściłam wasze słowa xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 hous pous czary mary spójrz tylko na te czary! Widzisz to? Spójrz już na swój nick.. trochę ciemny, jaka szkoda, ze powiedzieć nie możesz już nic.. Jam jest Krypton, magik o wielkiej mocy Ta ranga ma przywileje o których śnisz tylko w nocy Jam Pan, Pan Czerowony, lubię czarować jak w łóżku, tylko w nocy Różdżka ma wnet przybywa choć ten róż to pozory, spójrz na tą długość, na te walory Teraz czas na reszte pokazu fokus pokus czary mary zostałeś permanetnie zbanowany!!!!!!!!!! hahahahhaha nie no poetą to ja nie będę xd :spamban: HHHHAHA WYGRAŁAŚ ŻYCIE XD 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 31 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi