dzika ryba 982 Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 (edytowane) Cześć, do kolejnej części Q&A została nominowana natalja <M3 Czas na zadawanie pytań macie do 6 listopada Edytowane 10 Stycznia 2016 przez Tymbarkowa x3 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 [P] Jakiemu słowikowi ukradłaś głosik? Wskaż imię i nagrobek, jeśli możesz. xD[P] Następnym razem śpiewamy jednak ten duecik? ;d [P] Co jest przyczyną Twojego sukcesu?[P] Kto Cię wspiera w działaniach do celu? [P] Jak tam żonka? [P] Czemu w wolnym czasie straszysz dzieci na tsie? XD[P] Masz jakieś nietypowe pasje, zainteresowania?[P] Jakie buty ubrałabyś, rozbijając się na bezludnej wyspie: kapcie twojego taty czy szpilki o 3 rozmiary za duże i dlaczego? XD[P] Miałaś/masz swojego wymyślonego przyjaciela? opisz go, jeśli miałaś, jeśli nie to jakiego chciałabyś mieć? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 (edytowane) [P] Ile już z Hames'em się znacie? [P] Gdzie i kiedy się poznaliście? [P] Kolor oczu? [P] Jakieś szczególne cechy charakteru? [P] Lubisz lody? Jeśli tak to jakie? xD [P] Piwko czy wódeczka, a może winko? Jeśli tak to jakie? [P] Obgadywałaś kiedyś Martę? (tylko szczerze xD) [P] Kiedy pokażesz swoją "mordeczkę" na forum? #Edited. Edytowane 5 Listopada 2015 przez Pawel.? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 [P] Potrafisz gotować? Lubisz?[P] Gdzie najchętniej wybrałabyś się na wakacje?[P] Kto jest twoim idolem, albo bohaterem?[P] Czy wydaje Ci się, że spotkałaś już kogoś kto mógłby być Twoim przyszłym mężem? [P] Jaki jest twój ulubiony film?[P] Jako dziecko byłaś grzeczna? [P] Chodzisz na koncerty? Jeśli tak to na jakim ostatnio byłaś?[P] W jaką zabawę najchętniej się bawiłaś w dzieciństwie?[P] Czy wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 (edytowane) [P]Czemu nie bierzesz hajsu za boostowanie? XD [P]Nagrasz kiedyś opening skrzynek CS:GO na YT? xD [P]Co byś zrobiła jakbyś wygrała Totolotka? [P]Czemu czitujesz w TheSims? XD [P]Justin Biebier czy One Direction? [P]Adele czy Selena Gomez? [P]/\Dlaczego? [P]Herbata czy Kawa? [P]Ulubiony Siatkarz? [P]Ulubiona Siatkarka? [P]Jakie byłoby wybrane imię przez Ciebie? [P]Ulubiona emotka? xD [P]CS:GO Czy 1.6? [P]Kogo byś zbanowała na sieci? [P]Jakbyś była właścicielką Cs-classic to co byś zrobiła? [P]Chciałabyś zostać Prezydentem Rzeczpospolitą Polski? [P]Napisz jakieś śmieszne słówko po niemiecku? XD [P]"Zdjęcia bez majteczek w komentarzu!" xD [P]Czemu jesteś Królową w Don't Starve? XD [P]Jakiego stwora z Don't Starve byś chciała zabić gołymi rękami? XD [P]Znowu zamurujecie mnie z Martą? xD [P]Chcesz takie buty yeti jak ja? XD Edytowane 6 Listopada 2015 przez JamesRodriguez 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Co u twojej mamy? xd Masz jeszcze jakies rodzenstwo procz sis? Jakies słuchasz muzyki? Masz jakiegos kotka/pieska Jestes religijna? Chodzisz do kosciola? Zdradzasz Marte z Hamesem? Czemu juz nie piszesz zemno czo? Lubisz duzo wypic? Kiedy tanczymy znowu? :banan: :banan: Ulubiony piłkarz? Jest ktos tutaj kogo nie lubisz? Wymienisz z 6/7 osob które według ciebie sa fajne? Rumienisz się jak Marta mowi do ciebie tak słodko? :zawstydzony: Myslisz ze nadejdzie kiedys taki dzien w którym pogadamy sobie na tsie? xd Lubisz małe dzieci? chcesz je miec? xd Kiedy masz urodzinki? Chelsea/Real/Barcelona/Bayern? Następna nominowana osobą do zadawania pytan bedzie kto? xd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 4 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 [P] Lubisz motyle? [P] Czemu mnie zawstydzasz? [P] Gdzie chciałabyś pójść na randkę? [P] Wchodzisz w connecta i patrzysz mida.. Nagle na plecy przybiegają ci wszyscy terroryści, bo stałam na podeście i nie słyszałam jak przeskakują z tetrisa na schody XD co robisz? [P] Czemu tak dobrze grasz w CS? [P] Co chciałabyś dostać na święta od rodziców itd? [P] Lubisz słoiki?XD [P] Byłaś na policji?xDD [P] Przytulisz mnie? Ugrałam rundę [P] Ulubiony baton? [P] Ulubiona piosenka One Direction? [P] Ulubiona piosenka Seleny Gomez? [P] Ulubiona piosenka Adele? [P] Ulubiona piosenka disco polo?xD [P] Chce ci się odpowiadać na te pytania? [P] Z serii "Na dobre i na złe" xD Adam powinien być z Wiki? [P] Polecimy kiedyś razem samolotem?xd [P] Czemu nie masz jeszcze supreme, a powinnaś? [P] Lubisz Daniela? corleoneeee [P] Lubisz Dziadkaxboguśke Czosnka i szefa? xD [P] Chciałabyś być elfem? [P] Jaki masz kolor majtek? [P] Kiedy zamurujemy Hamesa w DST?xD [P] Powiedz mi coś miłego [P] Ulubiony film? [P] Lubisz horrory?xd [P] Czemu mnie wyboostowałaś? [P] Dobrze, że te postacie "byli"? [P] Wymarzone wakacje? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajmi1 105 Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 (edytowane) Jak było w szkole i czego ciekawego się dziś nauczyłaś? Jak interpretujesz stwierdzenie francuskiego romantyka "Zraniona godność nosi w sobie zarodek śmierci" ? Dalej wracasz sama w ciemnościach po imprezie? (ain't safe) Boost rangi? (5 E for global) Ile nóg ma stonoga jeśli w wielkim i ciężkim wypadku samochodowym straciła wiele nóg? Edytowane 6 Listopada 2015 przez ajmi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 6 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Czas zadawania pytań minął, odpowiedzi Natalii najprawdopodobniej pojawią się do końca weekendu. Pzdr Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi