HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 "Sam jesteś bez sensu" ~ Moja nauczycielka z matematyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 23 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 ściemniłeś kiedyś laskę mądrą na gadkę a nie na klatkę? to fantom bo głupie dupy będą dawały dupy palantom ja mam to i nie ma to tamto y! esperanto Fokusmok - Esperanto 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 " w tej ciemności osłonięci odrzucili szaty swe by w cudownym łożu swym spędzić resztę swoich dni.. " " ....Coś trzeba robić, żeby życie nie było nudne, jedni latają za kozami, drudzy z nich śmieszkują,a trzeci zapładniają kozy, żeby ci pierwsi i drudzy mieli co robić " ~ Esme 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 29 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Czasami jest po prostu tak, że chcąc przypodobać się otoczeniu, albo chcąc zwrócić na siebie uwagę, zakładamy na twarz maskę i bawimy się właśnie w teatr. Życie to teatr, my stajemy się marionetkami, które albo będą walczyć o siebie, albo ktoś wykorzysta naszą uległość i będzie pociągał za sznurki jak w przedstawieniu. Tylko czy tego chciał reżyser? ~ Pynia XD 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 29 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 (edytowane) "Tszeba być twardym a nie mientkim" :) Edytowane 29 Maja 2016 przez larryisreal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 29 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 "pefnosc siebje jest zgubna" - goku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 29 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 "kutas kozła!" -Dawidia (przepraszam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 "Znam warzywa które pobierają lekcje od roślin Sądzą że ten blant wielce pomocny" Taco Hemingway. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 "Kochaj mnie, bo jutro może mnie już nie być" ~Umciaak 2k16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 (edytowane) "Miłość to chłam, Przeliczana na ilość ran, Ran, które zadam i ran które mam..." ~ Fokus Edytowane 20 Czerwca 2016 przez Peter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Jestem jak skała za którą schronił się 'stracony' naprzeciw pędzącej lawiny. Ostatnia ostoja obrony. - SzeregowiecPL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 18 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 "Gdzie te kilogramy, wiesz mam taką fobię jak kręcę lolka to zużywam całą torbę". O.S.T.R. Rap po godzinach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajuN 682 Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 "Ta chwila, kiedy jej perfumy już nie pachną jak wczoraj, albo gdy Ona ma już dość jego ciężaru w ramionach..." ~Deys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 24 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Jeśli jest coś, co nie jest wykonalne trzeba znaleść kogoś kto o tym nie wie i to zrobi. ~Ktoś XD Ta myszka lata tak szybko jak ruda w burdelu ~Ja jak grałem na kompie kuzyna XDBez obrazy oczywiście, nie mam nic do rudych :D :wub: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 (edytowane) Byłeś czerwony i spodobałam ci się, bo byłam niebieska Dotknąłeś mnie i nagle stałam się liliowym niebem A ty stwierdziłeś, że fiolet po prostu nie jest dla ciebie ~Halsey "Colors" Edytowane 25 Lipca 2016 przez Nessia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 po alkoholu wstajesz rano, kac jak ch*j żyć się nie chce a wstajesz po ziole, jest tak średnio ale jarasz sobie dalej i jest fajnie Mój ziomek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 połknołem robala - edi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Bezsens, niech każdy nosi swe ciernie... ~Quebonafide Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Zanim wyruszysz na zemstę, wykop dwa groby~Konfucjusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Mysza 210 Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 It doesn't matter who hurt you, or broke you down, what matters is who made you smile again. "Nieważne kto cię zranił lub zawiódł, ważne jest kto sprawił, że się znów uśmiechasz". ~ Unknown 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 27 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 "Pierzesz cudze brudy Kiedy mandżur swój upierzesz?" Taco Hemingway - Szczerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 27 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 "Pies,który dużo szczeka jest nieszkodliwy.." ~Nieznany autor :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marina. 1 405 Opublikowano 28 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 "Coś we mnie więdnie kiedy Ciebie nie ma. I czuję jakby zatrzymała się ziemia" ~ CH.Z Unikat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 29 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 (edytowane) Jeśli jest wspaniała, nie będzie łatwa, jeśli jest łatwa, nie będzie wspaniała, jeśli jest tego warta, nie poddasz się, jeśli się poddasz, nie jestes jej wart. Prawda jest taka,że każda osoba cię skrzywki, dlatego musisz znaleźć taką która jest warta cierpienia ~Bob Marley Dając komuś serce pamiętaj by nie dawac innym dupy nieznany autor - z neta wziete. Kochać można wiele razy, lecz prawdziwie tylko raz. Edytowane 30 Lipca 2016 przez Destroyer 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 30 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 "Jestem synem króla sedesów. To wysoko postawiona poprzeczka." Laska. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi