Shino 1 881 Opublikowano 26 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 "Ludzie żyją otoczeni przez to, co przyjęli za prawidłowe i prawdziwe. Tak właśnie określają "rzeczywistość". To wszystko może być jednak zwykłą iluzją. Generalnie można założyć, że ludzie żyją w świecie swoich własnych przekonań" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 26 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Some days, some nights. Some live, some die. In the way of the samurai. Some fight, some bleed. Sun up to sun down. The Sons od a Battlecry. ~Nujabes - Battlecry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 27 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Liczy się stopa wzrostu, puchnięcie kapitałuŚwiat wiezie się pomału w nowe lepsze nazajutrz Donguralesko- 451° Fahrenheita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 29 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 A wszystko to bez znaczenia, gdy F-16 tnie taflę nieba! ~ Szad Akrobata "Człowiek Duch" - Nie halo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Jestem zbyt zajebisty ~ Czosnek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 " Seks jest jak gra w brydża. Jeżeli nie masz dobrego partnera to musisz mieć przynajmniej dobrą rękę. " XDD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexy 1 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Seks jest działką, którą zacofani uprawiają ręcznie. Autor: Lidia Jasińska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 -Opanuj się kobieto, jesteś ze mną. -I to jest właśnie problem. ~Piorun, Marlena (z filmu animowanego "Piorun") 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^Zozoleq* 3 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 (edytowane) "Never in the field of human confirm was so much owed by so many to so few" ~ Internety ;d Edytowane 18 Grudnia 2016 przez ^Zozoleq* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 26 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 Nie lubię ludzi bo im nie ufam Mój tekst :d PS. Lubię ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 26 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 "Kochać to zgadzać Się na to,by starzeć Się z drugim człowiekiem..."~Albert Camus 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 26 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 If we can not end now our differences, at least we can help make the world safe for diversity. John F. Kennedy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Bo tyle podobieństw, a ślepcy próżniChcą w imię przymierza z Bogiem budować z różnic świątynie, Których kapłan intonuje bojowe hymny, O tym jak budować wiarę na strachu przed innym, O głupocie pogan, o tym ile innowierca przegra, Bo droga, która wiedzie do Boga jest tylko jedna. Łona - Różnice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Trzymali w rękach małe płaskie przedmiotyZimny blask rozświetlał ich twarze Każdy niósł własny kaganek ciemnoty W imię postępu i marzeń... I marzeń Returnersi, Gural - W imię postępu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Nie sądzę, by ktoś mógł przedstawić mi mnie w gorszym świetle niż ja sam siebie widzę. - Dzień Świra 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 (...) - Musisz iść sam - mówi chłopczyk. - Znowu mnie zostawiasz samego - odpowiadam. - Znowu? Nikt nigdy nie zostawił cię samego - odpowiada - Byłeś sam od początku". Jakub Żulczyk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Bratnia dusza to ktoś, kto rozumie Cię lepiej niż ktokolwiek inny, kocha Cię bardziej niż ktokolwiek inny, będzie przy Tobie zawsze, bez względu na wszystko. Cecelia Ahern 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 25 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 M: U nas jest taka tradycja, że biały, to jest kolor kobiety podczas ślubu, bo to kolor szczęścia, a czarny, to kolor smutku, dlatego nosi się go na pogrzebach. S: Aaaaaa, to już rozumiem, czemu mężczyzna zazwyczaj ubiera się na czarno jak ma ślub! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Przez 15 lat żyłem, i myślałem, że nie spotkałem jeszcze fałszywych ludzi. Aż do momentu, w którym zauważyłem, że tak na prawdę wszyscy których poznałem tacy byli... ~Taki cytat ode mnie XD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fanatyk. 3 Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 (edytowane) "Jak pomoc to tylko w obie strony, mało kto pamięta odwdzięczyć się ziomkowi" Edytowane 2 Marca 2017 przez Fanatyk. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 (edytowane) Cytuj - No i tak się zdarzyło, że zakochałem się w niej dokładnie wtedy, gdy ona odkochała się we mnie. Niezła ironia losu, co nie? - To nazywasz ironią losu? Ja dostałem wpie*dol na ulicy Sympatycznej. Jakub Żulczyk – Ślepnąc od świateł Edytowane 19 Marca 2017 przez dieta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 24 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Cytuj Spotkanie kogoś, kogo pokocha się z wzajemnością, jest wspaniałym uczuciem. Ale spotkanie bratniej duszy jest uczuciem chyba jeszcze wspanialszym. Bratnia dusza to ktoś, kto rozumie cię lepiej niż ktokolwiek inny, kocha cię bardziej niż ktokolwiek inny, będzie przy tobie zawsze, bez względu na wszystko. Cecelia Ahern – PS Kocham Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucyfer };-> 13 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 (edytowane) Cytuj Wszystko leci za szybko i zawsze za późno dociera to do nas,Czas lubi brutalnie przypomnieć o sobie, że tego skurwi..a nikt nie pokona,Nie lubię go drażnić, marnować bez celu, choć nigdy nie czułem się jego więźniemCzuję się wolny i nadal spokojny i pewien tego, że życie jest piękne Edytowane 7 Kwietnia 2017 przez Lucyfer };-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Cytuj Jeśli ktoś żyje samotnie przez lata, zajmując się jedynie duszą i interesami, to musi zdobyć pokaźny majątek. Nie paliłem i nie piłem. Wiedz, mój drogi, że w takich warunkach to nawet trudno nie zbić majątku. Norman Mailer – Amerykańskie marzenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianzwolak 182 Opublikowano 7 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Cytuj Ty, a propos mózgu to nie wiem, czy ktoś Ci powiedział, że masz go To takie półtora kilo schowane pod czaszką Tak dobrze by było znać go, znajdź go Jestem tam schowany potencjał i nikt nie zaprzecza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi