Yoshimura 6 Opublikowano 25 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 ,,Tylko kwiat opadnie tam gdzie jest prawdziwa miłość..." ~ Yoshimura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Daj mi odwagę wytrwałość, zabierz słabość oddam ci lojalność Zamień żałość na wspaniałość, małość mą na radość Zazdrość wytnij jak złą narośl, karność daj i okryj chwałą Wrogów cwał zamień na galop krwawy z białą flagą Skonfiguruj moje ciało, każdych sztywnych silnych ramion Plecy okryj wiarą, nie boję się nowych znamion Kiedy zginę przyjmij na noc swą dolinę w ciszy dla żądz Chroń rodzinę mi mą gałąź, usuń z duszy chaos ~Pork Pores Porkinson (Trzeci wymiar) "Kod Bushido" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 (edytowane) Bo chcę z tobą poprzebywać. Jeszcze parę dni. Za wszelką cenę. Pomimo że mnie bez przerwy okłamujesz. W sumie, to okłamuj mnie dalej. Wciskaj mi najgorszy kit na świecie. Nie chcę nic oprócz twoich farmazonów. Oprócz twoich bajek. Oprócz twojego udawania dorosłej. Szukania dziury w całym. Pragnę, byś mnie bez przerwy wk****a. Jakub Żulczyk – Zrób mi jakąś krzywdę Edytowane 28 Listopada 2015 przez pynia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 "Chodź do pracy, płać rachunki, ożeń się, słuchaj mediów, przestrzegaj prawa, uzależnij się od innych i powtarzaj za mną "Jestem wolny!". Ironia, nieprawdaż?" ~Anonymous 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Maybe if the stars align Maybe if our worlds collide Maybe on the dark side We could be together, be together Maybe on a million miles On a highway through the stars Someday soon we'll be together ~Major Lazer "Be Together" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucyfer };-> 13 Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 (edytowane) Co jest najśmieszniejsze w ludziach ?: Zawsze myślą na odwrót: spieszy im się do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem. Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem tracą pieniądze by odzyskać zdrowie. Z troską myślą o przyszłości, zapominając o chwili obecnej i w ten sposób nie przeżywają ani teraźniejszości ani przyszłości. Żyją jakby nigdy nie mieli umrzeć, a umierają, jakby nigdy nie żyli. Carpe diem .. Edytowane 29 Listopada 2015 przez Pawel.? Kolor czerwony tylko i wyłącznie dla administracji. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Ja mam powód by tu żyć! Na dowód bytu nić...idź! A po drodze do ogrodu zleć by mi garnitur szyć! Bo mam powód żeby tańczyć na tych gruzach kraju, gdzie politycy mają ponoć wprawę w uzdrawianiu! Mam powód by coś rzucić i powód by coś zwrócić. Jeśli w nas obu widzą ludzi, powód by się obudzić! Płyną zdania przez światłowód tak jak jaja przez jajowód Moją pasję masz na dowód, cała reszta to ciemnogród! ~Szad Akrobata "Coraz więcej powodów" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 (edytowane) "AWP moja ulubiona broń, staje na longu celuje Ci w skroń, na spuście trzymam dłoń. Nie zatrzymasz mnie nigdy, to jest dobre jak hajperbist" ~Umciaak * Edytowane 4 Grudnia 2015 przez Umciaak * Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Lubie paletę odcieni w dominującej zieleni. Moja praca kwitnie z ziemi, z jej czerni i kamieni. O nich mogę poematy, a o głupcach pisać treny. Głupcy jak na ironie, najpierw idą w chryzantemy. Beztroska do raflezji, żyć boska, jak ją znaleźli poczują, że kwiat nie śpi, jak przegnity zapach pleśni. ~Szad Akrobata "Nie wiesz komu depczesz kwiaty" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 "Equality doesn't mean justice" ~Ktoś na 9gag'u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Ja nie z każdym się tu bratam bo niejeden tu to szmata! Słaby ze mnie dyplomata za to psychopata w rapach Mówią na mnie akrobata gadką pasjonata gadam Wszechobecna aprobata płynie flow na kwadratach Dziś jestem ich celem! jestem ich tlenem! Każdy z nich za to dałby zbyt wiele Wchodzę w bit - mielę! Mikrofon robi za giwerę! Jestem liderem, dilerem tych pereł To ich teren? Ja o tym nic nie wiem! Chcą tu stać i stać jakby byli BigBen'em Mam tu spis pełen, jakbym był Shindlerem Choć mam w tym interes, Oni są pixelem. ~Szad Akrobata "Nie znasz mnie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 ;d 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 "...uwazacie go za dawce, on byl inny bo nosil w sobie pasje..." ~Gardian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Czasem nie mam myśli, mam tylko dziwny letarg, tak jak gdyby przepadł w zimny i sztywny metal. Jak zapomniany śpiewnik, albo ten krzywy trzepak Co mu przyrzekli kiedyś albowiem przywykł czekać. Ja czasem nie mam myśli, siedzę i tonę w rzece ciszy, jak w bibliotece - to moje Tao. Czasem nie mam myśli, a czasem chaos, naoczny świadek że to gra o to by nie stać się tu skałą Krok to wciąż za mało. ~Szad Akrobata "Krok do szaleństwa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 (edytowane) "Śmieszne jest to gdy mam więcej lat gry za sobą w csa od przeciwnika niż on lat..." - SzeregowiecPL Edytowane 9 Grudnia 2015 przez SzeregowiecPL 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 "Czuję, że umieram z samotności, z miłości, z rozpaczy, z nienawiści ze wszystkiego, co może mi zaoferować ten świat." ~nieznany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 "Marek! Jak masz na imię?" ~ moja była babka z chemii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Bo przyciąga ich siła, ta która działa jak magnes... a odpycha ich słabość, która przychodzi tak nagle. I zamiast być wiatrem w żagle, może okazać się bagnem. Gonitwą za wiatrem, za obłąkaniem jak Makbet Co zdawało się łatwe może Cie przebić jak bagnet. ~Szad Akrobata "Krok do szaleństwa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 (edytowane) "Mówią na mnie bot, lamus..., mówią że grać nie umię. Wychylam mida z AWP zabijam 5 i się pytam - coś jeszcze chcesz kurw* powiedzieć? " ~Umciaak * Edytowane 10 Grudnia 2015 przez Umciaak * Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Nie, ja nie uciekam od ludzi. Ja tylko przestałem za nimi gonić. Po prostu. Internet, dokładnego źródła nie znam. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Ludzie mówią. Mówią za dużo. Mówią bezładnie. Mówią o sobie nawzajem, za swoimi plecami. Mówią, kto komu wisi pieniądze, kto kogo ostatnio wypi**dolił z interesu. Mówią, kto jest słaby, gdzie jest słaby, kiedy stał się słaby. Mówią o tym, co inni mówią o innych. Mówią o tym, kto się z kim r*cha. Kto kogo zdradził. Kto kogo porzucił. Mówią, aby mówić. Mówią, mówią i mówią. Piją po to, aby mówić jeszcze więcej. Jeszcze głupiej. Informacje przeciekają przez nich, lecą im z oczu, z uszu, spomiędzy nóg. Nieistotne i istotne. Te powszechnie wiadome i te poufne. Wciąż mówią. Mówią, dopóki nie padną. Mówią po to, aby za chwilę powiedzieć jeszcze więcej. Mówienie ich podnieca, rozszerza ich źrenice, przyśpiesza oddech, zwilża śluzówki. Gdy jest połączone z byciem słuchanym, wtedy staje się lepsze i ważniejsze niż seks. Lepsze i ważniejsze, bo bardziej ekonomiczne. Mówienie różni się od seksu zdecydowanie korzystniejszym stosunkiem energii zainwestowanej do energii uzyskanej. Jakub Żulczyk, „Ślepnąc od świateł” 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 (edytowane) "Astronomia zrodziła się z przesądów, elokwencja z ambicji, nienawiści, fałszu i pochlebstwa, geometria z chciwości, fizyka z próżnej ciekawości, nawet filozofia moralna z ludzkiej pychy. Tak więc sztuki i nauki zawdzięczają swoje powstanie naszym wadom" ~ Jean Jacques-Rousseau Edytowane 12 Grudnia 2015 przez James0v. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Nie z tych co własną matkę sprzedałby za czapkę gruszek. ~Szad Akrobata "Kradnę Ci duszę" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 "Stań z boku, nie prowokuj! " ~Omega * Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Ludzie są hipokrytami, każdy z nas stoi blisko nich Lecz spytajmy się siebie sami, kto jest większy - my, czy oni? ~Pork Pores Porkinson "Musimy iść" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi