Shino 1 881 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 (edytowane) Na tym świecie jest coś, czego ludzkie oko jeszcze nie widziało. Coś delikatnego i słodkiego. Ale gdy już to dostrzeżesz, będziesz tego pragnąć. Właśnie dlatego się to ukrywa. Żeby nie dostało się w niczyje ręce. Jednak kiedyś ktoś to znajdzie. Jedyna osoba, która powinna to znaleźć, jest zarazem jedyną, która jest w stanie to zrobić. Właśnie tak to jest. ~Toradora Edytowane 14 Grudnia 2015 przez Shinozaki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Świat nie zawraca, może najwyżej rzucić nam ukłon Tylko dlaczego stoi do nas dupą, ee? Namaluj palcem na zaparowanej szybie serce, idź i Domaluj mu dwie kreski, zrobiłeś z serca cycki Łatwo odwrócić kota ogonem - przykład ci dany ~Pork Pores Porkinson "Musimy iść" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 (edytowane) Tutu masz wygrałeś ~PJakPompa Kij na patyku ~Wichu1993 Edytowane 15 Grudnia 2015 przez GryTrean Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 (edytowane) Pragniemy rzeczy, których nie będziemy mieli i mamy to, czego w zasadzie nie chcemy. Pih - (Ulicami) Pandemonium Edytowane 17 Grudnia 2015 przez Śnieżynka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 -Jeżeli nie zamierzałeś mi powiedzieć, to po co mnie tu ściągnąłeś? Żebym patrzyła, jak umierasz? -Nie, kochanie. Wręcz przeciwnie. Żebym mógł patrzeć jak wy żyjecie. Nicholas Sparks - Ślub 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Za dyplomy i tytuły mamy wejście na trybuny, wykuliśmy piękny widok na ten świat i te figury, Ich realia nas przeżuły, wypluły z tamtych ulic, rozbici na molekuły, szarpiemy się z tej kimury. ~Szad Akrobata "Dzieci miast" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Widzisz, dajesz się złapać przeszłości i stajesz się bezużyteczny w teraźniejszości. Brent Weeks - Droga Cienia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Jeśli będziemy słabi rozdziobią nas kruki, wrony To nie zabobony, ani jedna z miejskich legend To reguły starej szkoły, który z was jest numer jeden? Małpa - Satelity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 (edytowane) ...kocham Cię życie, nic mi Ciebie nie zastąpi ~Styl V.I.P "Nic mi Ciebie nie zastąpi" Edytowane 20 Grudnia 2015 przez Pawel.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 "Jednorożce only dla Zajebistych duper" ~Chińczyk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Bo talent to 10%, a reszta to ciężki trening! ~Pork Pores Porkinson (Trzeci Wymiar) "Ważne jak kończysz" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucyfer };-> 13 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 ...życie to taki dziwny prezent. Na początku się je przecenia: sądzi się, że dostało się życie wieczne. Potem się go nie docenia, uważa się, że jest do chrzanu, za krótkie, chciałoby się niemal je odrzucić. W końcu kojarzy się, że to nie był prezent, ale jedynie pożyczka. I próbuje się na nie zasłużyć... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Dziś siedzi przed nim uczeń i dziękuje za te klucze, lecz to ilość stoczonych walk pokaże czy zda próbę. ~ Nullo (Trzeci Wymiar) "Ważne jak kończysz" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Niby niewiele mam, a jednak czuję, że mam to co najważniejsze. Zeus - Jeszcze Wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 If I never met you, I woudn't like you. If I didn't like you, I woudn't love you. If I didn't love you, I woudn't miss you. But I did, I do, and I will ~Nieznany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Bądźmy szczerzy, chociaż ta prawda tam gdzieś leży, Wierzysz w to, w co chcesz wierzyć, bo chcesz wierzyć, Bo chcesz źle życzyć każdemu, kogo życie cieszy, Ja wtedy myślę: rap trenuj, no weź zeszyt! I pierd*l resztę, czasem trzeba być ślepcem, Zbyt wielu głupców ma się za mówców, śmieszne. Zbyt wielu sprawców ma się za zbawców, pieprze. To jakiś bezsens, ja taki być nie chcę. ~ Szad Akrobata (Trzeci Wymiar) "Chcę się obudzić" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Siadaj koło mnie, to dla ciebie jest ławka, posłuchaj, jak pięknie o miłości gada ten, który miłości nigdy nie zaznał. Happysad - nic nie zmieniać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 "Żyj z całych sił..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 (edytowane) Żyj aż do bólu choć wokół lód, żyj aż do bólu! Gdy runie - buduj, od nowa muruj, żyj aż do bólu! Wygrasz to! Próbuj! Żyj aż do bólu! Ludzie z marmuru - spotkamy się w dolinie królów! ~ Szad Akrobata (Trzeci Wymiar) "Murmurando" Edytowane 4 Stycznia 2016 przez Pawel.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 A wszystko co widzisz jest odbiciem Ciebie ~Neale Walsch "Rozmowy z Bogiem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Miłość powiadasz? Osobiście wolę żelki -Ciapaty anonim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Marzenia się zmieniają. Jandy Nelson – Niebo jest wszędzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Każdy z nas jest po części hipokrytą i kłamcą ~Słoń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Możesz zobaczyć to, czego inni nie widzą . Wystarczy, że uniesiesz wzrok ponad horyzont . Małpa - Ponad horyzont 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 (edytowane) "Z matki obcej: krew jego dawne bohatery,a imię jego będzie czterdzieści i cztery" A. Mickiewicz Edytowane 9 Stycznia 2016 przez CiapatyMurwa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi