Makaveli. 2 153 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Pamiętasz te dziewczyny, były słodkie jak miód, dziś to materialistki, co chcą Porsche i chuj. Plastikowy świat pełen plastikowych Barbie, pop-kultura dzieciaków gównem plastikowym karmi. O.S.T.R.- Sam to nazwij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 I wish that I could wake up with amnesia And forget about the stupid little things ~5 Seconds of Summer - Amnesia How could we not talk about family When family's all that we got? ~Wiz Khalifa - See You Again ft. Charlie Puth Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Lepiej zaliczać się do niektórych, niż do wszystkich. Andrzej Sapkowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Nie jestem bogaty ale żyję jak milioner Syn króla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 (edytowane) "Nie rób z siebie mostu po którym inni spacerują" - Przysłowie Gagauskie "Jeśli czegoś nie spróbujesz to nigdy nie dowiesz się czy było warto" - Nie wiem kto to napisał/powiedział, ja znalazłem na cytaty.pl Edytowane 22 Stycznia 2016 przez GryTrean Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielecki 57 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Bać się należy tych rzeczy jedynie, Z których się szkoda niepowrotna lęże, Ale nie innych, których groza minie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Gdzieś mam dyplom... Czek na zwykłość... Twoja kolej... Teraz Ty bro! Niech Cię niedaleka przyszłość wystrzeli nad skalę megamikro! Leć! ~Szad Akrobata (Trzeci Wymiar) "Patrz Przed Siebie" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Drzewo nie smagane wichrem rzadko kiedy wyrasta silne i zdrowe. - Senka Młodszy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Czas wyk**wić te kroplówki i globulki, obszczymurki Wasze córki przywoskują nam figurki, aż po kulki, łap! ~Szad Akrobata (Trzeci Wymiar) "Psychiatryk" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Jeden zbiera na furę, drugi zbiera na zaśkęA ja się pozbierałem i kupiłem flaszkę Bonson/Matek- Haj$, Flota. Kochają mnie gdy, upadamWiem, kiedyś to był tylko sen Ale co przeszedłem jest moje I jak chcesz to zabrać mi teraz Masz nas oceniać Ładuj, wymierz, strzelaj. Bonson/Matek- Kochają mnie gdy upadam feat. Sobota. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zakochałem się w życiu tylko trzy razyTy, nasza córka, muzyka to miłość bez skazy Bo gdyby to był ten ostatni raz Daje głowę do góry, nie boję się, bo mam Was To mój dach, który powstrzyma burzę i wiatr W moich snach zawsze Ty, nic nie powstrzyma nas GrubSon & BRK- Ostatni raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 W bagnie, w matni, po koloratkiJak za komuny dyktat jednej słusznej partii W telewizji nie zobaczysz łez samotnej matki Nasz kochany kraj -- Śmierć i Podatki Pih- Śmierć i Podatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Błądzę w tej gorączce, sunę budując swe ideały Albo masz miliard w rozumie albo pięści ze stali ~ Pork Pores Porkinson "Odludzie" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 No bo by stać się kimś, trzeba zacząć gdy jest się nikim! ~Pork Pores Porkinson "Jak powstają numery" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajuN 682 Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 (edytowane) Nic dwa razy się nie zdarzai nie zdarzy. Z tej przyczyny zrodziliśmy się bez wprawy i pomrzemy bez rutyny. Choćbyśmy uczniami byli najtępszymi w szkole świata, nie będziemy repetować żadnej zimy ani lata. Żaden dzień się nie powtórzy, nie ma dwóch podobnych nocy, dwóch tych samych pocałunków, dwóch jednakich spojrzeń w oczy. Wczoraj, kiedy twoje imię ktoś wymówił przy mnie głośno, tak mi było, jakby róża przez otwarte wpadła okno. Dziś, kiedy jesteśmy razem, odwróciłam twarz ku ścianie. Róża? Jak wygląda róża? Czy to kwiat? A może kamień? Czemu ty się, zła godzino, z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś - a więc musisz minąć. Miniesz - a więc to jest piękne. Uśmiechnięci, współobjęci spróbujemy szukać zgody, choć różnimy się od siebie jak dwie krople czystej wody. Wisława Szymborska Edytowane 6 Lutego 2016 przez MajuN 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre. 32 Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 "Może ten przed kim uciekasz to ten kogo szukasz?" ~Szad Akrobata, Paranoje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Byłaś tam gdy Bóg rozdawał, Widzę to w zielonych oczach Zjawiskowo sukno skrawał, kładąc na Twoich warkoczach ~ Szad Akrobata "Oddalamy się" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 My pussy tastes like Pepsi Cola ~Lana Del Rey "Cola" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Kiedyś tratowałem ludzi dobrze. Teraz - z wzajemnością. Anthony Hopkins Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Będę cisnął wściekle! Będę blisko Ciebie! Bo to Ty wydałeś wyrok na samego siebie! ~ Nullo (Trzeci Wymiar) "Kim jest Aro?" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre. 32 Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 W życiu nie chodzi o to aby mieć wszystko czego się pragnie Ale o to by pragnąć wszystkiego co się ma ~Pork Pores Porkinson "Oddalmy się" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 "odp*erdol sie od Gośki" ~ Pynia <3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Grunt to dobry wjazd, w dobry bit i w dobry czas ja jak Rugi głodny szans, ślina jak żrący kwas oddech jak bezwonny gaz, weź nie żałuj nocy gwiazd od tej lodowatej prawdy aż do tych palących kłamstw obłąkany jak fanatyk rzucam rapy na kwadraty ~Szad Akrobata (Trzeci Wymiar) "Głos na nie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Bo niebyt ma do siebie to, że niesie pustkę - man Pork Pores Porkinson (Trzeci Wymiar) "Rap Pokolenie." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi