Karisek 88 Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Nick: Karisek Opis problemu: Otóż mam problem z pewnym serwerem. Po zmianie ip serwera, tak jakby zacina mi się klawiatura i myszka... np. naciskam A żeby iść w lewo, nie trzymam już klawisza a postać dalej idzie w lewo jakby się zacięło... albo jak nacisne Tab i później puszcze klawisz, to tabela nie znika i muszę znowu Tab nacisnąć żeby znikło... albo przycisk strzału na myszce mi się zacina, że broń sama ciągle strzela... Dziwne to jest, bo mam ping nie przekraczający 20 i wysokie FPSy... Dodam, że przed tymi zmianami, na tym serwerze wszystko dobrze mi chodziło przy większym pingu... No i to nie jest na pewno wina mojego sprzętu, gdyż na innych serwerach, nic mi nie zacina i wszystko działa poprawie. Czym może być to spowodowane? Dane kontaktowe (gg/skype/steam/pw) : forum Inne: To nie jest serwer CSC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Próbowałeś resetować ustawienia w opcjach? A może ten serwer po prostu tak zacina? Pytałeś się innych graczy, czy też tak mają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 To raczej nie wina od serwera, tylko csa, ewentualnie wadliwie wgranego pluginu/ dodatku do twojego csa. No chyba, że wszystkich na serwerze tak zacina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 A może problem jest po winie właśnie twojej, czy ostatnio bawiłeś się ustawieniami ? komendami , usercfg ? jakieś zmiany, i NS czy STEAM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CREATIVE 162 Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 zmien parametr csa na najniższy i przestanie sam tak mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karisek 88 Opublikowano 2 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 No słuchajcie, nic w ustawieniach nie grzebałem, gram na takich od kąt ściągnąłem tego CSa z Waszej strony i nigdy nie miałem takich problemów na żadnym serwerze. Grałem na tym serwie i nic mi nie zacinało, lekkie lagi może od czasu do czasu miałem, ale wielu graczy pisało, że też coś im chwilami laguje... Teraz ten serwer zmienił adres ip i niby mam mniejszy ping i lepsze FPSy, a właśnie zacina mi na potęgę :/ I tylko na tym jednym serwerze tak mam, a wielka szkoda, bo serwer naprawdę spoko (może kiedyś classickowy go mod mu dorówna ). Skoro tylko ten jeden serwer robi mi takie problemy z grą, więc raczej z moim CSem jest dobrze...@Paweł.? ale co zresetować w ustawieniach? No próbowałem grać na tym serwie z 10min i jakoś nie widziałem, żeby ktoś inny narzekał na podobne problemy :/ @Siwy mam NS pobrany stąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 (edytowane) Podaj mi na PW IP tego serwera, zobacze czy mi też będzie lagować, jeżeli tak to problem jest na serwerze. Wina leży po stronie serwera, i tutaj jest spory problem, dlatego administracja powinna jak najszybciej załatwić ten problem. Problem wyjaśniony Edytowane 7 Listopada 2015 przez Siwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 7 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wyjasnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi