Omega* 2 077 Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 (edytowane) W dniu 11.11.2015 odbędzie się kolejna audycja na serwerze TS3 W tym wydaniu chciałbym zmienić parę rzeczy aby umilić całą zabawę. Chciałem zrobić następną audycje za miesiąc lecz jest to nie możliwe z różnych moich problemów którymi za bardzo nie chce się chwalić. Chciałbym się zrehabilitować za poprzednią audycje która słabo wyszła. Pewnie zapytacie się dlaczego już zapowiadam? Ponieważ w tym tygodniu jak i następnym mam bardzo mało czasu aby cokolwiek dodać. Wszystkie nagrody będą podane w tym temacie jeden dzień przed audycją czyli 10.11.2015. Osobą pomagająca przy audycji będzie Krypton który będzie oceniać w karaoke i ogarniać czat. Z góry Ci dziękuje że znalazłeś czas i masz na to chęci. Oczywiście będzie jeszcze jedna osoba którą podam już niedługo ponieważ muszę się z tą osobą skontaktować. Czas audycji to dwie godziny. Myślę że w zupełności wystarczą. Karaoke mam zamiar rozpocząć w połowie audycji. W poprzednim wydaniu zapisy na Karaoke były w ostatnim momencie więc chciałbym to teraz zmienić ( zapisy na dole ) Jedna osoba zawsze będzie zapowiadać konkurs. Pytania będą przemyślane. Nie będą łatwe ani trudne. Będą dopasowane aby każdy miał szanse! Na poprzedniej audycji pytania nie były przemyślane i zaszło kilka błędów. Tym razem tego nie będzie. KARAOKE - Wygrywa tylko jedna osoba! Podczas audycji na bocie będzie puszczany tylko i wyłącznie podkład muzyczny więc oceniamy wasz głos! Więc jeżeli chcesz zaśpiewać i zgarnąć złoty mikrofon musisz: - Zapisać się w tym temacie ( Czas masz do 19.11.2015 ) - Podać link do pobrania podkładu muzycznego ( Google Ci pomoże ) - Jeżeli nie wiesz czy będziesz to się nie zapisuj ! - Musisz posiadać sprawny mikrofon Na audycji będą rozdane 4 Kody do sklepu Cs-Classic. Kody są za 11 zł. Za tą cenę możecie na prawie wszystkich serwerach zakupić Vipa lub Premium. Myślę że te rozwiązanie będzie o wiele lepsze od poprzedniego Na Karaoke również będzie dostępna nagroda! ( Wygrywa tylko jedna osoba! ) Do wygrania będzie Super Vip na TS3 + Tajemnicza nagroda która będzie podana jeden dzień przed audycją. Jeden dzień po audycji czyli 21.11.2015 zostanie dodana lista utworów które usłyszeliście na audycji i karaoke ( w tym temacie ) Również chciałbym dodać że na audycji usłyszycie muzykę taką jak Disco Polo | Electro & House i wiele innych ciekawych mixów. -> Krypton -> Omega -> Pynia -> Marina ??? [nie wiadomo ] Zapowiedz by Omega Edytowane 10 Listopada 2015 przez Omєga * 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Już nie mogę się doczekać! 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marina. 1 405 Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 O! Tym razem będę! Zapraszamy! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Mam nadzieje, że tym razem sie pojawię! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Urodziny siostry hehe xd Zaśpiewasz coś dla niej? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Urodziny siostry hehe xd Zaśpiewasz coś dla niej? A może jakieś wspólne " Sto lat"? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Mam nadzieję, że tym razem uda mi się być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Pynia prowadzaca bedzie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Pynia prowadzaca bedzie?? A co zakochałeś się ?? <_< 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 2 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 (edytowane) Urodziny siostry hehe xd Zaśpiewasz coś dla niej? No to zapraszaj olke i niech też śpiewa Pynia prowadzaca bedzie?? Jeżeli dwie osoby dodam to poinformuje kto to jest. Bez obaw A co zakochałeś się ?? <_< Umcia next dziewczyna? Grubo Edytowane 2 Listopada 2015 przez Omєga * 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeO12 369 Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Może uda mi się wbić i coś pośpiewam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 2 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 (edytowane) Na audycji będą rozdane 4 Kody do sklepu Cs-Classic. Kody są za 11 zł. Za tą cenę możecie na prawie wszystkich serwerach zakupić Vipa lub Premium. Myślę że te rozwiązanie będzie o wiele lepsze od poprzedniego Na Karaoke również będzie dostępna nagroda! ( Wygrywa tylko jedna osoba! ) Do wygrania będzie Super Vip na TS3 + Tajemnicza nagroda która będzie podana jeden dzień przed audycją. Nie będzie jakiś mega nagród bo to tylko audycja! Pamiętajcie! //dodane osoby pomagające ! zapraszam do zapisywania się na KARAOKE Edytowane 2 Listopada 2015 przez Omєga * 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Jak siostra mnie nie zabierze na urodziny to będę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 ja tam pójdę się zrewanżować bo to wszystko było ustawione xD (Zapisuję się.Mam nadzieję,że tutaj XD) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Ja również będę! Tym razem będzie lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 6 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Szybkie pytanie. Przenosimy start na 13.11.2015 czy zostajemy przy starej dacie 20.11.2015? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeO12 369 Opublikowano 6 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Przenosimy ! ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marina. 1 405 Opublikowano 6 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Według mnie, lepiej by było gdyby ta data została. Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 7 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Ja wolałbym 13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 7 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Jestem w stanie się dostosować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 7 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Mnie obojętne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 7 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Dostosuje się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 7 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 obojętnie,najważniejsze żeby wszyscy byli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 7 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Przenosimy XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 7 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Przenosimy start na 13.11.2015 Wszystkich serdecznie zapraszam! Zapisywać się na karaoke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi