Algade 23 Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Nick:Algade Link do SS: --------Wycinek z konsoli(bez IP)*: UILD 5787 SERVER (0 CRC) Server # 3[AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Dergos [AMXBans] Powod : ' Wrzuc screeny na forum ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ Serwer: Cod 350 lvl Link do bana: " Nie posiadam" czemu mam Perma na serwerze Cs 1,6 jak nie grałem od soboty . Algade Pomoc:1. SS'y wrzucamy na zippyshare lub sendfile2. Link do bana3. Przeczytaj regulamin 4. Nie spamuj w prosbie o UB5. Poradnik jak dostac UB - krok po kroku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemiwiki 212 Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 (edytowane) Spróbuj to: http://forum.cs-classic.pl/topic/39568-dostałem-bana-nie-na-swój-nick-co-mogę-zrobić/#entry238628 Edytowane 2 Listopada 2015 przez lemiwiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Algade 23 Opublikowano 2 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 (edytowane) Z góry przepraszam , że zabieram głos w tym temacie . lemiwiki , testowanie i nie działa ;/ @EDIT by SzeregowiecPL: Jesteś autorem. Masz prawo się wypowiadać. Edytowane 2 Listopada 2015 przez SzeregowiecPL Informacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Jak będą dalej jakieś problemy zapraszam PW. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Listopada 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi