Miłosz 2 789 Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 (edytowane) Wiek: 18 Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach)?: 150dni Doświadczenie na podobnym stanowisku: Moderator Dlaczego akurat Ty?: Zawsze jakoś uzupełniam aplikacje od tyłu Post niżej wyjaśnione. Co chciałbyś wnieść jako Gamer?: Jakoś nigdy się w te gamery nie bawiłem ale niestety osoby zajmującej się działem Counter Strike 1.6 nie ma, a ja w większościach przypadkach potrafię pomoc w razie problemu, zamieszczam poradniki, paczki .. pobieranie modeli,map itp. Chciałbym jakoś tematami ożywić dział, i go sprzątać Bo są po niezamykane tematy itp. Jakim działem chciałbyś się zająć?(GRY): Counter Strike 1.6, i jak by była możliwość AMX MOD X Edytowane 11 Listopada 2015 przez Siwy 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 7 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Siwy z nami jest długo. Doświadczenie posiada rzekłbym "nieziemskie". Często pomaga, był kiedyś moderatorem co świadczy o tym, że bez problemu będzie wstanie moderować tym działem (w zasadzie to nic trudnego). Nie raz, nie dwa pomagał graczom, użytkownikom, w tym mnie Jestem na tak. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 7 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Wymagania: + Co najmniej 2 dni spędzone na forum + Przynajmniej 30 postów napisanych na forum + Konto na forum powyżej dwóch tygodni + Chęć pomagania innym użytkownikom + Czyste konto (Brak warnów) + Dobra znajomość regulaminów forum + Dobra znajomość zasad ortografii i interpunkcji Siwy wszystkie wymagania spełnia, jest aktywny, był moderatorem, pisze aktualnie poradniki, pomaga innym użytkownikom, jest tutaj już długo więc myślę, ze sobie poradzi w tej kwestii. Na tak. Pozdrawiam, Queen Besiałke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 7 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Coś tam zacząłeś ruszać w dziale od 18 października. Nie ma na razie osoby która by sie porządnie tym zajęła więc jestem na tak Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 7 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Jestem na tak. Może i się mało rozpisał, ale w działem cs 1.6 nikt się nie zajmuje. Jest bardzo aktywny. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eDgE 0 Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Powiem ci tyle, podanie bardzo mi się podoba. Masz dużo spędzonego czasu na forum i myślę że dużo ogarniasz . Więc JESTEM NA TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 W sumie można Miłoszowi tamten dział powierzyć. Dość dużo się tam udziela, na cs 1.6 zna się bardzo dobrze i wiele jest w stanie zdziałać, gdy ktoś ma jakiś problem. Nikt się działem 1.6 nie zajmuje, a jak Siwy się zmotywował, to dałbym mu szansę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 11 Listopada 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało zaakceptowane. Witamy w zespole! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi