V0RDEN 1 572 Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Nick:TORCIDA GÓRNIK ZABRZELink do SS: brak zrobionych ssWycinek z konsoli(bez IP)*: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ cs-classic.pl [AMXBans] Reason: 'Czitowanie' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:2238556' [AMXBans] =============================================== Serwer: DD2Link do bana: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemiwiki 212 Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Admin banujący ma 24h na rozpisanie demka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 4 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 24h minęło ten "super admin" który uważa sie, że jest pro co mnie osobiście bardzo śmieszy był wczoraj na forum ale oczywiscie nic z tym nie zrobił. 24h minęło demka ani nic nie ma proszę o UB/Nie zależy mi na tym żeby szybko u was zagrać na DD2 bo to nie poziom jak na te lata po prostu chcę mieć czystego bannida bo mam admina na innej sieci i chcę mieć wszystko spoko także ruszcie sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemiwiki 212 Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Admin nie rozpisał dema więc ty dostajesz UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemiwiki 212 Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi