ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 (edytowane) Edytowane 6 Listopada 2015 przez ωιncнєѕтєr 28 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
★ ZDW ★ 43 Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 No fajnie.. Jutro dam ci plus bo już dałem limit . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 heheh i ten kawał fajne + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 (edytowane) Nic się takiego nie działo w tamtym miesiącu. :popcorn: Edytowane 3 Listopada 2015 przez James0v. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 A mój magiczny nick? Halo halo :C 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corey Graves 248 Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Dlaczego wiele osób mówi i pisze Corvey?? Jestem Corey Graves i chciałbym, żeby to nie było zmieniane. Wiem, że to pomyłka, więc zwracam na nią uwagę. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Super gazetka, + dla ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Dobra robota i wielki plusik leci ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Dobra praca jak zawsze :v Like Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Ładna praca, plusik poleciał, staraj się następnym razem zapiąć wszystko na ostatni guzik, żeby nie było malutkich wpadek Kontynuuj, bo naprawdę fajnie to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 3 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 A mój magiczny nick? Halo halo :C Poprawione. Dlaczego wiele osób mówi i pisze Corvey?? Jestem Corey Graves i chciałbym, żeby to nie było zmieniane. Wiem, że to pomyłka, więc zwracam na nią uwagę. Wybacz, mój błąd. Na szybkośći robiłem, bo się trzy dni spóźniłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Czuję się pominięta, nie ukrywam :v xDAle ogólnie plusik dla Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corey Graves 248 Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 kolejny błąd- napisałeś radaktor zamiast redaktor. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 3 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Wybaczcie za błędy, ale trudno jest zebrać wszystkie informacje Na następną gazetkę poświęcę więcej czasu, więc efekty powinny być lepsze. Tym czasem #STOP_BICIA_BEZBRONNEGO_WINCZESTERA 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BZKTT ★ 0 Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 wow, pierwszy raz widzę tutejszą gazetkę i to naprawde fajny pomysł żeby ją poskładać w taki sposób! plusik dla Ciebie oczywiście leci ode mnie! keep up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeste cygan 189 Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Hahaha kawał dobry A reszta bardzo dobrze zostało napisane +++ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Dobra robota winn. I ten kawał ;v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuNg3()N 285 Opublikowano 6 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Wreszcie znalazłem czas tej gazetce i nie żałuje. Tym bardziej, że był śmieszny kawał . Pierwsza gazetka jaką przeczytałem od... nie pamiętam [lajk dla Ciebie] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanjy 242 Opublikowano 6 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 O nice. Nawet ja sie załapałam ;'d + 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juniooreg 4 Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Dobra robota Widać, że zostało włożone w to trochę pracy + dla Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia 3 Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Bardzo dobra robota, wszystko ładnie estetycznie wygląda, przyjemnie się czyta. Plusa dam jak będę przy PC, oby tak dalej!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wydane zostało wydanie listopadowe. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi