Mikołaj 6 Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 (edytowane) 1. Nick: ziko2. Imię:Mikołaj 3. Wiek:224. Znajomość Sourcebans (1-10): 85. Sprawny i działający mikrofon**:Tak 6. Składka (tak/nie):Tak 7. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/771418. Parę słów o sobie **:Witam mam na imię Mikołaj jestem z Bydgoszczy na co dzień pracuję a weekendy obijam się dalej nie wiem co tu napisać ponieważ nie potrafię siebie opisać taka moja wada 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Adminem serwera chciałbym zostać ponieważ spędzam na nim dość dużo czasu i myślę że mogę się przydać do utrzymania porządku 10. Steam_ID: STEAM_0:1:19340668 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: A to różnie czasem jestem 1h a czasami 5h 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):w tyg po godz 18 do 24 a weekendy to od 14 - 2413. Staż w Counter-Strike Global Offensive:od 13 grudnia 2013 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): tak byłem adminem w cs 1.6 ,cs:s, cs:go Edytowane 3 Listopada 2015 przez Mikołaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 + Ukończone 17 lat + Spędzone 25 godzin na serwerze + Zachowanie kultury na serwerze - Przynajmniej 10 sensownych postów na forum + Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń) + Posiadanie mikrofonu + Składka za admina Jak najbardziej na tak , kultura zachowania, aktywny, ogarnięty. ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanjy 242 Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 (edytowane) Jestem na TAK. +wiek. +składka +mikrofon + zachowanie na serwerze A przede wszystkim + Aktywność na serwerze :] Pozdrawiam Justyna/ ;3 Edytowane 3 Listopada 2015 przez Melanjy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
マテウシュ ♡ / ★Mati★ 16 Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Jestem na TAK. +wiek. +składka +mikrofon + zachowanie na serwerze +Najlepszy gracz na tym serverze - Przynajmniej 10 sensownych postów na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aramos^^ 6 Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Jestem zdecydowanie na TAK +Wiek +Składka na admina +Zachowanie kultury na serwerze +Godziny na serwerze +Mikrofon -Przynajmniej 10 sensownych postów na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amej 21 Opublikowano 6 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Na serwerie często, jedna z najbardziej rozpoznawalych osób, zawsze kulturalny. Przyda się taka osoba na serwerze. jak najbardziej na Tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi