Sorry 2 Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 1.Twój Nick: Sorry ladna dupa z twarzy <3 2.Nick admina/gracza który zawinił: Puchatkowy Alkoholik 3.Admin/Gracz : Puchatkowy Alkoholik 4.IP/SID oskarżonego*: - 5.Data i godzina: 04.11.2015 - 17:19:37 6.Dowody (demko/screeny/świadkowie): - 7.Opis sytuacji: Admin nie miał do czego się przyczepić (być może jest nadpobudliwy) Napisałem w zapytaniu na u@ czy nie ma knife blink,odpowiedział, że nie napisałem, że gość napierdziela z działka, czy można tak robićodpowiedział, że możnanapisałem "zjebaliście, że zmieniliście zasady, od mojego czasu" (grałem jakiś czas temu, jakiś dłuższy czas. Myślałem, że takie zasady gry pozostaną jakie były, bo walenie z działka jest nie fair co do zombie na tym serwerze) Byłem adminem i karałem za to, więc mogłem się zdziwić. Dostałem kicka, po czym napisałem, czy jest dla niego lepiej? I odpisał mi, że to ostrzeżenie, w takim razie niech też się pilnuję i napisałem mu, że jeśli raz przeklnie to straci admina, tak więc dostałem bezsensownego bana za "spamowanie na u@" Pozdrawiam dzieciaczka To nie moje lata, żeby się kłócić o jakieś głupie 5 minut, ale nie powinien tak się zachować. Niby mogłem napisać to wprost do -.- ale takim gównem nie chcę zawracać mu dupy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JC PLAMBYGG AS 252 Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Po 1 - sprawdź swój wiek a wiek puchatka po 2 - nie musialeś o takich rzeczach pisać na U@ jest też po to Y ( zwykły say ) puchaty mógł odebrać to jako spam/przeszkadzanie zależy kto i jak na to spojrzy... ban na 5 minut to nie na dlugo Moje zdanie? Odrzucić skarge... a nawet jak juz przyjąć to bez kary dla puchatka pewnie 2/3 za to by dała bana przynajmniej na 5 minut. tyle odemnie dziekuję i pozdrawiam ^^ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 (edytowane) Tak jak napisał JC, na u@ kierujemy wszystkie zgłoszenia a nie takie luźne rozmowy.Dla mnie ta skarga jest śmieszna, ponieważ na forum jest temat o wszystkich ostatnich zmianach wystarczyło wejść i przeczytać. Podsumowując skargę odrzucam, ponieważ ban jest jak najbardziej słuszny (takie teksty na u@ to zwykły spam i admin ma prawo za to zbanować) Edytowane 4 Listopada 2015 przez mn9 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi