Ikillyou 0 Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Nick : IKillYou. <3 Link do SSów : http://www.speedyshare.com/WxFVm/Desktop.rar Wycinek z konsoli : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Cs-Classic.xaa.pl [AMXBans] Powod: 'Wrzuc screeny na forum' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:846927157' [AMXBans] Twoje IP: '31.42.7.117' [AMXBans] ======================================= + Do tego to mój już kur.. drugi ban wczoraj również dostałem to samo kur.. że gram dobrze nie znaczy że mam czity UB!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivan 20 Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDn3sS 0 Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 kultury trochę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Listopada 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi