James0v 1 688 Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Witam, chciałbym poznać WASZĄ opinię (o ile to możliwe pod względem waszej aktywności na forum) na temat owego admina, który jest na okresie próbnym. Nick na forum: Uciekaj Nick na serwerze: Hollow?! Link do profilu: http://forum.cs-classic.pl/user/8510-uciekaj/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoL2014 8 Opublikowano 6 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Dobry, kulturalny i aktywny admin jak z nim wczoraj grałem to bardzo szybko reagował na moje zgłoszenia. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 6 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Nie było żadnych zastrzeżeń co do niego prócz chęci zaglądnięcia na czat u@, ale to się poprawiło.. już wczoraj widziałem różnicę, także jest git. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
★ ZDW ★ 43 Opublikowano 6 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Trochę zamula ale, git! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 12 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Admin poleciał ze względu swojej zerowej aktywności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi