CzerwonyRanger 3 Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 1. Twój Nick: CzerwonyRanger2. Kto zawinił? (admin/gracz): admin3. Nick oskarżonego: Aramos4. Steam_ID oskarżonego: STEAM_0:0:1030540705. Data i godzina zdarzenia: 11-05-15 21:586. Mapa: De_Dust27. Opis sytuacji: Gram sobie i piszę z graczem Aramos (okazał się adminem) na temat kampienia na respie i niespodziewanie dostaję bana za ping chyba admin się pomylił bo ja miałem swój ping w normie lub uczynił to złośliwie. Prosiłbym o wyjaśnienie sytuacji.8. Dowody (demko/screeny/świadkowie): Jeśli zajdzie potrzeba wstawienia demka to nagram wytnę i pokaże, że mój ping był w normie kiedy dostałem bana na razie wycinek z SourceBans: Gracz CzerwonyRanger Brak dema Steam ID STEAM_1:1:68782419 Steam Community 76561198097830567 Adres IP 83.28.233.188 Nadano 11-05-15 20:58 Długość bana 1 hr Upływa dnia 11-05-15 21:58 Powód Ogarnij Ping Zbanowany przez admina Aramos Zbanowany na [PL][OnlyDD2]Cs-Classic.pl[GameMe] Wszystkich banów Brak wcześniejszych banów Blokada (0) never Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aramos^^ 6 Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 (edytowane) Dostałeś bana za ping,który był missclick Chodziło mi o powód wyżej, czyli ogarnij się, które idealnie pasowało do Twojego zachowania na tamtej mapie i poprzedniej Dostałeś zasłużonego bana, za wcześniejsze wyzywanie i podważanie mojego zdania Edytowane 5 Listopada 2015 przez Aramos^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanjy 242 Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 (edytowane) Tak jak Aramos napisał ban słuszny, w sumie to dziwie się czemu ja Ci go nie dałam tylko upominałam ciągle twoje słowa, przekleństwa na sayu. Zarówno wcześniej na mapie jak i na tej w której dostałeś bana nie dostosowałeś się do upominania na dodatek podważałeś słowa Aramosa. Z tego po pamiętam zarzuciłeś na koniec tekstem " najpierw kick a co potem? ". Jeśli Cie bawi stwarzanie sporów i kłótni na serwerze to nie dziw się, że administrator Cie w końcu ukaże. Z resztą mi też groziłeś skargą. "Za nie wykonywanie obowiązków admina" Odpisałam Ci, że od tego jest forum. :'/.< A co do skargi na mnie to masz racje bo mnie strasznie poniosły nerwy przez Taku, zresztą jest na demku nie wypieram sie a wręcz przeciwnie. Aramos mnie tez upomniał. Bo jak to sie nazywa w końcu "wybuchłam" Wycienki z consoli Że już nie wspomnę o twojej rozmowie z Taku ze Cie wkur**a "Ta co ciągle ma okres" Wycinki z konsoli też nie twoje? Chciałeś dowodu to masz. Pozdrawiam. Edytowane 6 Listopada 2015 przez Melanjy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzerwonyRanger 3 Opublikowano 6 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Aramos możesz poprzeć to ze wyzywalem kogoś na serwerze jakiś screen z demko czy coś? Melanjy nie mogę się dowiedzieć co będzie po kicku? I skarga jak i ban dotyczy owej mapy a nie wcześniejszych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aramos^^ 6 Opublikowano 6 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Ban był słuszny, Twoje zachowanie było wbrew regulaminowi i dlatego zostałeś ukarany Nie mówie, tylko o wcześniejszej mapie, na której Ci sie ,,zbierało'' ale i o tej, na której już dostałeś bana, za nieodpowiednie zachowanie i podważanie mojego zdania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzerwonyRanger 3 Opublikowano 6 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 (edytowane) Melanjy ja tam jakoś nie widzę przekleństw chyba że mam coś z oczami.Aramos w którym momencie podwarzam twoje zdanie? Melanjy to słowa TA KU nie moje c: Edytowane 6 Listopada 2015 przez CzerwonyRanger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 6 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Jezeli macie cos do powiedzenia epcja edytuj a nie nabijacie posty. Upominam. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 6 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Skarga oczywiście nie słuszna, bardzo dobrze widać na screenie, że nie trzymałeś się kulturalnego zachowania, Aramos napisał mi też o tym, że to był missclick na PW, ale już wtedy mnie nie było na komputerze. Każdemu może się zdarzyć kliknąć nie ten numerek szczególnie jeżeli za oknem jest już ciemno. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 6 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi