James0v 1 688 Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Witam. Chciałbym poznać waszą opinię na temat tego admina (Na razie nie obchodzi mnie, że jest opiekunem) Nick na forum: rock Nick na serwerze: rock Link do profilu: http://forum.cs-classic.pl/user/9675-rock/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ph4nt0m 71 Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 (edytowane) Tu też mogę? xd No to tak szczerze? To nie widzę aby coś robił jako opiekun. Na serwer wbija i po krótkim czasie wychodzi, aczkolwiek aktywność nie jest zła. Jako admin uważam, że spisuje się nieźle. Jakiś większych zastrzeżeń co do adminowania nie mam. Edytowane 6 Listopada 2015 przez James0v. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoL2014 8 Opublikowano 6 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 (edytowane) Wbija co jakiś czas na serwa, pogra z 30 min, zbanuje kilku graczy i wychodzi. Dobry admin chociaż ostatnio zamiast zbanować moją umyślną podszywke to najpierw dał jej pograć ponad 5 rund, potem dał jej kicka i dopiero potem bana ( na 5 minut xDDD), ale odebrałem to raczej z dystansem do siebie bo mam hasło na nick. Edytowane 6 Listopada 2015 przez James0v. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uciekaj 4 Opublikowano 6 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Kulturalny, ogarnięty, choć mało aktywny. Ale przeciez nie każdy może siedzieć non-stop, a podczas jego krótkich aktywności, dobrze wykonuje swoją robotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
★ ZDW ★ 43 Opublikowano 6 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Dobry ojciec xDD nie no żarcik siedzie dobry czas na serwerze kogoś zbanuje zrobi swoją brudną osobę i wychodzi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko 56 Opublikowano 10 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Dobry admin umie wyłapać odpala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ph4nt0m 71 Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Admin zrezygmował z funkcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi