Gruffi 108 Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 https://youtu.be/Uurboy3mk8c 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 (edytowane) Żaden tickrate, tylko jeżeli to ty grasz to wybacz za urażenie, ale strzelasz jak noob w biegu prosto na wysokości głowy to nawet nie ma opcji żebyś trafił. @EDIT: Demo zniekształca i nie odzwierciedla jak kulki leciały naprawdę, ponieważ jest w 16/32 trate. Edytowane 5 Listopada 2015 przez SzeregowiecPL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruffi 108 Opublikowano 5 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 (edytowane) Patrzylem w slow i 2 pociski poszły prosto w głowe więc PS: więm ze strzelam jak noob ^^ nie uraziłeś mnie @EDIT: A to tego nie wiedziałem to w takim razie ujowo strzeliłem Edytowane 6 Listopada 2015 przez Gruffi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi