Amej 21 Opublikowano 6 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 (edytowane) Nick:AmejPowod:Skradzione konto steamCzas nieobecnosci: Nie mam pojęcia Cos od siebie: Jeżli jest możliwość to dobrze by było cofnąć mi admina dopóki nie odzyskam konta. Edytowane 6 Listopada 2015 przez Amej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 6 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Admina zabrałem, jak sprawa się wyjaśni to pisz do mnie na PW Jakby były też jakieś problemy z odzyskaniem to pisz, może coś razem wskóramy Powodzenia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuNg3()N 285 Opublikowano 6 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Szkoda i powodzenia w odzyskaniu konta 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeste cygan 189 Opublikowano 6 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Szkoda :/ Ale odzyskasz i będzie git 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 6 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Powodzenia w odzyskiwaniu.. Jeżeli Steam odpisze Ci w ciągu 2 tygodni to może oznaczać tylko jedno - koniec świata jest blisko. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanjy 242 Opublikowano 6 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Będzie dobrze Mi to aktualne konto skradli napisałam do supportu i po tygodniu na meila przyslali mi nowe hasło "kod" jeśli miał alternatywnego meila nic nie straci . 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 6 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Tak jak koleżanka wyżej napisała, zwrócisz się do supportu STEAM z twoim problemem i w przeciągu tygodnia góra dwóch konto odzyskasz bez obaw. Sprawdzą pewnie stan logowań oraz porównają IP, które się logowały na twoje konto, jeśli będzie zgodne to oddadzą CI konto Na ten moment powodzenia i do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 6 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Oj oby szybko ci oddali konto.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 6 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi