WynajmSprzatacz 0 Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 1. Serwer: DeathRun2. Nick: WynajmSprzetacza3. Imię: Piotr4. Wiek: 13 w tym roku 145. Znajomość Amxx(0/10): 96. Mikrofon(Tak/Nie): Tak7. Składka(Tak/Nie): Zalezy ile 8. Czas spędzony na forum: Troche spędzam znaczy dzisaj zrobilem konto a tak spędzałem9. Opisać siebie: Jestem kulturalny,Lubię grac z innymi graczami na DeathRunie, lubię grać w piłkę nozną, siatkówke itp10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Chcialbym dlatego że bym był przyjazny dla graczy, pomagał wszystkim np w expieniu11. Linki do reklam: 12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; -Gdy ktoś nadużywa micro; Zbanuje go na 5minut -Nadużywa Kultury na serwerze; Dam mu upomnienie13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): chyba non Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 NA NIE -Dołączyłeś dziś-Reklamy nie zrobione-Wiek-Człowieku ty nie wiesz czy masz steam czy non steam i składasz podanie o adma ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAŁy 16 Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Haha zabawny jesteś naprawde dołączyłeś dzis nie odpowiedni wiek i 13 punkt Platforma Cs(Non Steam/Steam): chyba non Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 konto dla podania, brak składki, brak reklam. Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paulinka 0 Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Jestem na nie.Powody wyżej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demoN. xd 14 Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Jestem na nie. Aktywność .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 na nie .. konto dla podania , brak reklam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L3gionTM 0 Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Hahaha... Żenada! 1. Nie potrafisz napisać Podania 2. Nie wiesz czy masz steam czy no steam 3. Spędzanie na forum to jest AKTYWNOŚĆ 4. Ciągle łamiesz regulamin ! 5. Brak reklam (obowiązek) 6. Czemu pole na dopalacze jest puste :]? 7. Wiek 8. AMX? Serio? NIE Paulinka, będziesz mieć warna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Na NieWystarczy mi to . 13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): chyba non Steamamx napewno się nie znasz 9/10 bo nawet nie wiesz czy masz steam'a . . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapajkule 156 Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Na nie mała aktywnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enio 1 Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 NA NIE za mały wiek i niepotrafisz pisac podan [ Dodano: 2013-02-09, 19:07 ] HHHHHHAAAAAAHAHHAHAHAHA jesteś śmieszny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 10 Lutego 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 CLOOSE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi