wuwunio 10 Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Był ktoś może w kinie na Hobbicie? Jakie macie opinię? Mi się osobiście bardzo spodobał film. Jak dla mnie jeden z najlepszych, nawet od Avatara mimo tak małej ilości efektów specjalnych. Mogę powiedzieć, że jestem wielką fanką Hobbita. Lekturę w szkole się przeczytało, obecnie jestem w trakcie czytania książki po niemiecku na podstawie filmu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Byłam na nim. Film jak dla mnie jeden z najlepszych, pomimo jak wspomniałaś było mało efektów specjalnych. ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimi314 0 Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Taki nawet w 3d fajny byłem w kinie :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 nie ogladalam ^^ ale słyszalam ze dobry film Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapajkule 156 Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Nie przepadam ;c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: ZamykamJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi