dookie 0 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Wiek: 16 Kontakt (GG/e-mail/steam): 37955027/[email protected]/rafik16062 Kiedy zaczynałeś grę w cs: ponad 2 lata juz gram Doświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: Bardzo duze adma mialem wiele razy bylem rowniez juz przez bardzo dlugi okres w unban team. Ile masz wolnego czasu?: duzo jeszcze teraz do tego ferie Dlaczego starasz się o to stanowisko?: Chce pomagac tej sieci bo mi sie spodobala a zauwazylem ze szukacie ja sie swietnie nadam tylko dajcie mi szanse Używałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich): nigdy nie uzywam ja tylko lapie. Wiem ze niemam postow ani czasu ale potrzebujecie unban wiec prosze dajcie mi szanse.I te posty i to wszystko to nadrobie jak najszybciej. Dajcie szanse Pozdrawiam dOOkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 UBS jest już 5 więc nie potrzebujemy tak bardzo, nikt cie nie zna dziś dołączyłeś//Do Zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Brak wymagan , odrazu mozna zamknac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 za krótko na forum , brak wymagan .. na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszAkA 0 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 na nieze zalozyles konto nieznaczy ze odrazy bedziesz w administracji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Na Nie . Za mało na forum ; c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 CLOSENIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi