SkalnyPatataj 100 Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Wiek: 17Kontakt (GG/e-mail/steam): gg:33578845 steam: sebo90111Kiedy zaczynałeś grę w cs: 6 lat temuDoświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: spokojnie swoim okiem potrafie rozpoznać cheateraIle masz wolnego czasu?: sporo jak widać to często jestem na forumDlaczego starasz się o to stanowisko?: powód jest taki bo chcę pomóc Blazeowi jak i TaQ, TaQ mało ostatnio siedzi, więc myśle, że się nadamUżywałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich): nigdy na cheatach nie grałem, ale oglądałem sporo filmików z używekWymagania- 50 postów Jest- 50 godzin na forum Jest- Minimum 15 lat Jest- Minimum 2 miesiące na forum Nie ma, ale godziny chyba wystarczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ersi Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Za krótko z nami jesteś. Za szybko na podanie. "NIE" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Jestem za okresem próbnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waryjat 42 Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Człowieku jesteś z nami może kilka dni może 2 tygodnie.... Nie, posiedz troszkę z nami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Za szybko na te stanowisko.Ludzie, którzy są z nami po 1-2 miesiące się staraja i lipa.Jestem na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 oglądanie filmów o czitach to nie to samo co poznanie czita "od środka" więc tutaj mały minusik, ale głównym mankamentem jest to że raz jesteś dość krótko na forum dwa mało cie znamy ponieważ jak na razie jedyną drogą poznania ciebie było pisanie na sb i w tematach, wchodź na ts'a, posiedź jeszcze jakiś czas na forum i wtedy napisz podanie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chill94 37 Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Trochę za krótko z nami jesteś. Sorry ale nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AquaDevil 9 Opublikowano 26 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Za krótko z nami jesteś. Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 26 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Sorry za krótko znami jesteś pośiedzi troche po udzielaj sie Narazie Jestem na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue3 1 Opublikowano 26 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Tak jak up Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilerek 8 Opublikowano 26 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 jestem na nie -za szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Brak 2 miesięcy na forum.Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Rekrutacja → ON UBTeaM" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi